Pretraga

Push obaveštenja na mobilnom uređaju

Korak 1.

Funkcija «Signali» ima za cilj da vas upozorava o važnim događajima na tržištu. Pošto ste kreirali signale, možete se odmaći od monitora - terminal će vas automatski obavestiti o završetku navedenog događaja. Da biste koristili ovu funkciju, morate pokrenuti terminal za trgovanje i otvoriti «Prozor podataka» koji se pojavljuje kada kliknete na dugme «Terminal» na traci sa alatkama na terminalu za trgovinu.

Korak 2.

Da biste direktno podesili željeni signal, morate kliknuti desnim tasterom miša na belo polje ovog jezička i izabrati stavku menija «Kreirati».

Korak 3.

U prozoru koji se pojavljuje, već možemo odabrati akciju koja nas zanima, a takođe možete podesiti postavke za buduće signale.

Sada ćemo videti šta svako polje u «Signal Editor-u» znači.

Action – akcija koju treba preduzeti kada dođe do određene pojave/događaja:/p>

Sound – reprodukcija tonskog zapisa;

File – pokretanje izvršne datoteke;

Mail – slanje mejlova putem unutrašnje pošte;

Notification – slanje obaveštenja na mobilni uređaj. Da biste mogli da šaljete obaveštenja, potrebno je da u podešavanju terminala imate unet MetaQuotes ID - jedinstveni identifikator koji je dodeljen svakom mobilnom terminalu prilikom instalacije na uređaju. Push obaveštenja su efikasno sredstvo za obaveštavanje o događajima, odmah se isporučuju na mobilni uređaj i ne mogu se izgubiti prilikom slanja. Tekst poruke je naveden u polju «Izvor».

Simbol – finansijski instrument čiji se podaci koriste pri proveri uslova. Ako je na mestu uslova izabran parametar «Time» aktiviranje signala u određenom trenutku vremena), simbol nema značenje;

Uslovi – uslovi za aktiviranje signala. To mogu biti:

Bid> – Bid cena je veća od navedene. Ako se tekuća Bid-cena nađe iznad određenog nivoa, dolazi do aktiviranja signala;

BidAsk> – Ask> – Ask cena je veća od zadate. Ako se tekuća Ask-cena nađe iznad određenog nivoa, dolazi do aktiviranja signala;

AskTime= – vreme je parametar koji se prati. U unapred definisanom trenutku vremena dolazi do aktiviranja signala.

Značenje – provera zadatih uslova. Ako cena odgovara tom značenju, doći će do aktivacije signala; Izvor– u zavisnosti od tipa akcije koja je zahtevana u trenutku nastupanja događaja, aktivira se neki od signala upozorenja:

Источник – в зависимости от типа действия, выполняемого при наступлении события, здесь указывается:

— zvučni fajl u formatu *.wav, *.mp3 или *.wma.

— izvšna datoteka *.exe, *.vbs или *.bat.

— šablonska poruka. Pri izboru akcije «Pismo» pojaviće se prozor u kome je ispisan šablon – tekst koji se šalje u vidu poruke. Primalac poruke se određuje podešavanjem trgovinskog terminala. Moguće je samostalno napisati poruku (tekst i naslov poruke);

— tekst push-obaveštenja. Maksimalna dužina obaveštenja iznosi 255 karaktera.

Tajmaut – aktiviranje signala sa vremenskom zadrškom;

Maksimum ponavljanja – maksimalni broj signala o događaju.

Podešavanja

Nova funkcija «Signali» na trgovinskom terminalu MetaTrader 4 for Windows omogućava da pošaljete specijalna push obaveštenja na vaš smartfon – iPhone ili Android. Korišćenje ove funkcije vam omogućava efikasnije praćenje stanja na tržištu i trgovanje u bilo kom trenutku.

Za podešavanje push-obaveštenja potrebno je:


Korak 1.

U odeljku «Podešavanja» potrebno je izabrati pododeljak «Podešavanja».

Korak 2.

U ovom odeljku dobijate "MetaQuotes ID", koji vam je neophodan za povezivanje Push-obaveštenja.

Korak 3.

Sledeći korak je podešavanje trgovinskog terminala na računaru. Pokrenite terminal za trgovanje i u glavnom meniju odaberite «Servis», a iz padajućeg menija – «Podešavanja».

Korak 4.

U prozoru koji se pojavio izaberi «Obaveštenja».

Korak 5.

Štiklirajte «Omogući Push-obaveštenja».

Korak 6.

U polje MetaQuotes ID unesi ranije dobijeni ID.

Korak 7.

Pritisni «OK».

Korak 8.

Ovo je bio poslednji korak ka omogućavanju usluge Push-obaveštenja. Sada možete da koristite odabrane trgovinske signale ne samo kada se nalazite ispred računara, već na bilo kom mestu.

Jedino što vam preostaje kako biste počeli da trgujete jeste otvaranje realnog trgovinskog računa i deponovanje novčanih sredstava na njega. Navedeni račun se naziva trgovinskim zato što se koristi za izvršenje transakcija kojima se realizuju vaše operacije na tržištu Forex.

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2020. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore