Pretraga

MetaTrader 4 MultiTerminal

MetaTrader 4 MultiTerminal — to je nova funkcionalna verzija terminala MetaTrader4. Ona vam pruža mogućnost da istovremeno koristite veliki broj trgovinskih računa.

MetaTrader 4 MultiTerminal je koristan kako investitorima tako i trejderima - upravljačima. Sve trgovinske operacije se sprovode na računima ulagača, što daje visok stepen sigurnosti. Investitori imaju uvid u obavljene transakcije putem pregleda ili direktnim monitoringom svoje aktive.

VAŽNE PREDNOSTI:

 • Jednostavnost upotrebe;
 • Interfejs sličan kao Metatrader 4;
 • Kontrola neograničenog broja računa;
 • Mogućnost analize istorije trgovinskih operacija na svim računima i postavljanja svih vrsta naredbi;
 • Izvršenje naredbi različitim tehnologijama;
 • Mogućnost korišćenja unutrašnje uloge elektronske pošte.

Operacije koje se sprovode uz pomoć MetaTrader 4 MultiTerminal-a, su strogo poverljive. Softver je podržan bezbedonosnom tehnologijom Advanced Security i ima multijezični interfejs.

Preuzmite i instalirajte MetaTrader 4 MultiTerminal sa našeg sajta prateći uputsvo koje smo dali, a u cilju pravilne instalacije ovog programa.

Konsultacije

Politika poverenja
Preuzmite trgovinski terminal MetaTrader

MetaTrader 4za rad na demo i realnim računima

Detaljno uputstvo

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2020. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore