Pretraga

Metatrader 4 za Windows

Ukoliko ste trejder i zanima vas upravljanje kapitalom, imate mogućnost da svojim ulagačima dodate lozinku investitora. To je potrebno zbog praćenja trgovine koju obavlja trejder, razumevanja sistema trgovine, kao i zbog osiguranja investitora od prevara.

Takođe, važno je napomenuti da su sve trgovinske operacije koje se realizuju kroz platgormu MT4, poverljive.

PREDNOSTI:

 • Metatrader 4 vam daje mogućnost dodavanja sopstvenih indikatora i ekspertiza. Za korišćenje te mogućnosti potrebno je poznavanje programskog jezika u kome je MT4 kreiran, a to je MQL.
 • Postoji traka sa aktuelnim vestima, gde možete pratiti važne međunarodne novosti, izjave zvaničnika velikih bankarskih organizacija isl.
 • Na MT4 platformi možete analizirati neograničen broj valuta, što vam pruža mogućnost da brzo izaberete one najperspektivnije.
 • Dostupna vam je istorija kretanja cena za svaku valutu. Takođe možete analizirati istoriju sopstvenih trgovinskih operacija.
 • Veliki broj dostupnih valuta, multijezičnost i visoke operativne performanse predstavljaju njegove najvažnije karakateristike.

Ovaj softver možete preuzeti sa našeg sajta. Ako imate bilo kakvo pitanje u vezi sa instalacijom ili korišćenjem platforme MT4, predlažemo da pogledate odeljak FAQ, u kome ćete pronaći odgovore na mnoga pitanja ili pozovite službu podrške.

Konsultacije

Politika poverenja
Preuzmite trgovinski terminal MetaTrader

MetaTrader 4Za rad na demo i realnim računima

Detaljno uputstvo

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2020. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore