Pretraga

Uputstvo za Android

MetaTrader Terminal za prenosne uređaje sa Android OS

Karakteristike MetaTrader 4 za Android:
 • Rad na realnim i demo-računima;
 • Cene finansijskih instrumenata u realnom vremenu;
 • Veliki izbor naredbi za trgovinu, uključujući odložene naredbe;
 • Trgovina direktno sa grafikona;
 • Kompletna istorija trgovanja.

Detaljno uputstvo za instalaciju za Android
Korak 1. Preuzimanje terminala sa Android Market-a.

Prelazak na Google Play Store.

Korak 2. Izbor aplikacije.

U search box-u ukucajte «MetaTrader 4».

Korak 3. Besplatna instalacija.

Izaberite MetaTrader 4 sa liste ponuđenih aplikacija, upoznajte se sa uslovima preuzimanja aplikacije, a zatim kliknite na INSTALL.Korak 4. Registracija demo-računa.

Pokrenite MetaTrader 4. Pokrenite proceduru za registraciju demo-računa klikom na «Open demo-account».Korak 5. Postupak registracije.

U search box-u ukucajte reč teletrade, i selektuj TeleTrade-Demo from Teletrade D.J.TeleTrade-Demo от Teletrade D.J. «Register».Korak 6. Podaci o računu.

Potrebno je da unesete lične podatke: «Login», «Trader Password» ili «Investitor Password», kako biste kasnije mogli da pristupite svom nalogu. Zatim pritisnite «ОК».

Korak 7. Povezivanje sa računom.

Za pristup demo-računu, klikni na «Done».

Za Android

Za početak trgovine neophodno je da otvorite realni račun i da deponujete novčana sredstva na njega. Taj račun nazivamo trgovinskim računom iz razloga jer se preko njega obavljaju transakcije novca za potrebe izvršenja transakcija na Forex tržištu.

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2020. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore