Pretraga

Privremeni račun

Privremeni račun – to je poseban račun kompanije koji služi za obračun provizije Master-trejdera (projekta «Master – Invest»). Ostvarena provizija na svaku profitabiln trgovinsku operaciju se prvo prebacuje na privremeni račun kompanije, a zatim se ukupna visina provizije koriguje u skladu sa ostvarenim gubicima. Konačna visina provizije se utvrđuje na kraju svakog obračunskog perioda. Ukoliko su sve trgovinske operacije u toku obračunskog perioda bile profitabilne, tada se celokupan iznos provizije sa privremenog računa prebacuje na račun Master-trejdera. Međutim, ukoliko je izvestan broj operacija proizveo gubitke, tada se osnovica za obračun provizije umanjuje za veličinu ostvarenih gubitaka. Tako Master-trejder dobija deo sredstava sa privremenog računa, dok se preostali iznos vraća na «Invest-račun». Ukoliko je tokom obračunskog perioda sumarni rezultat trgovanja Master-trejdera zapravo gubitak, tada se provizija ne obračunava, već se celukupni iznos sa privremenog računa ( izdvojena sredstva za proviziju od pojedinačnih profitabilnih trgovinskih operacija – ukoliko ih je bilo) vraća na «Invest-račun».

Više o definicijama termina

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2020. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore