Pretraga

Berza trejdera

Berza trejdera

«Berza trejdera» — to je međunarodni projekat koji okuplja nezavisne trejdere i fizička lica-investitore širom sveta. U pitanju je otvorena konkurentna platforma na kojoj uspešni trejderi mogu da predstave svoje usluge u sferi upravljanja kapitalom, a investitori mogu pronaći odgovarajuće trejdere kako bi ostvarili pasivni prihod.

Osnovna alatka za pretraživanje i izbor trejdera jeste Rang lista. Pozicija trejdera na listi zavisi od aktivnosti i profitabilnosti njegove trgovine. Rang lista se ažirira na dnevnom nivou. Projekat je namenjen trejderima visoke klase – neophodno je više ili visoko obrazovanje tehničke ili ekonomske struke, posedovanje sopstvene strategije trgovanja, iskustvo u upravljanju aktivom, visok nivo odgovornosti i odlično poznavanje finansijskog tržišta.

Nakon što je izabrao trejdera koji mu odgovara i sa čijim uslovima saradnje je saglasan, investitor sa izabranim trejderom potpisuje Ugovor o saradnji. Investitor je obavezan da otvori trgovinski račun i deponuje novčana sredstva. Trejder dobija dozvolu da navedena sredstsva koristi za realizaciju trgovinskih operacija. Ostvareni profit se deli između trejdera i investitora. Po pravilu, inverstitor zadržava profit i iz njega isplaćuje trejderu naknadu tj. proviziju u procentualnom iznosu koji je utvrđen Ugovorom o saradnji.

Jedna od specifičnosti «Berze trejdera» jeste usluga Stop-Out koja omogućava investitoru da definiše minimalni iznos sredstava na računu koji, čim bude dostignut, automatski stopira dalje trgovanje. U okviru projekta investitor može da sarađuje sa neograničenim brojem investitora, uz uslov da za svakog od njih otvori poseban trgovinski račun.

Pređi na sajt projekta www.b-traders.ru

Pitanje postaviti

Politika poverenja

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2020. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore