Pretraga

Sinhronizovana trgovina

Sinhronizovana trgovina

Za investitora «Sinhronizovana trgovina» — to je prilika za stvaranjem profita uz pomoć znanja i iskustva vrhunskih trejdera – klijenata kompanije TeleTrade i njenih poslovnih partnera. U okviru «Sinhronizovane trgovine» ne morate samostalno da trgujete, već da jednostavno prekopirate trgovinske operacije trejdera koga odaberete. Upravo je to razlog zašto «Sinhronizovana trgovina» ne zahteva posebno obrazovanje i veštine. Sem toga, upravljanje ovakvim tipom računa ne oduzima puno vremena. Operacije se kopiraju automatski, u realnom vremenu. Zbog toga niste prinuđeni da donosite trgovinske odluke za svaku operaciju ponaosob. Međutim, ukoliko vam se neka ideja odabranog trejdera ne bude svidela, vi možete stopirati operaciju u svakom trenutku. Na taj način vi zadržavate potpunu kontrolu nad svojim novcem.

Za trejdera «Sinhronizovana trgovina» — predstavlja priliku za ostvarivanjem dodatne zarade u vidu provizije koju plaćaju Investitori za usluge kopiranja trgovinskih operacija sa računa trejdera. Što je bolji položaj trejdera na Rang listi, to je veći broj investitora koji se mogu povezati sa trejderom tj. sa njegovim računom, a samim tim je veća i potencijalna dobit na ime provizija.

Istaknuto trejderi

Postati trejder

Politika poverenja
FILTRIRAJ
PROFITABILNOST, %

'Yield' is an increase in the Trader's account balance over a certain period during which the Trader employs his/her strategy, expressed as a percentage.

Period
TREJDER
PROFITABILNOST
xeon
ZR-20914787
1,146.2%
Invest
Inef
ZW-23805705
719.0%
Invest
FlowerMan
NQ-20649423
597.5%
Invest
JayS
ZY-21019953
359.2%
Invest
ANTITrade
NS-20649413
355.6%
Invest
WaitPovar
MM-21018955
284.8%
Invest
AndreyPROFFET
EH-16754061
245.9%
Invest
PipFx
BH-22786723
212.0%
Invest
wand
CQ-24233991
210.3%
Invest
ASProfiway
NT-19323263
166.4%
Invest
Show more traders

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2020. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore