Pretraga

Terminologija

AKTIVNOST TREJDERA:


Aktivni — trejderi koji učestvuju u projektu Sinhronizovane trgovine i nalaze se u prvih 30% liste rejtinga profitabilnosti.

Konzervativni — trejderi koji se na listi profitabilnosti projekta Sinhronizovane trgovine nalaze u dijapazonu od 31 do 60%.

Umereni — trejderi sa pozicijom od 61 do 100%.

 

Koeficijenti. Pokazatelje efektivnosti trejdera, izračunavaju se po formuli.

Provizija. Procenat od ostvarenog profita koji dobija trejder kao nagradu za kopiranje svojih pozicija na račun investitora.

Trejder lice koje izvršava trgovinske operacije sa različitim finansijskim instrumentima sa sopstvenom trgovinskom računu sa ciljem sticanja profita.

Instrumenti. Predmet trgovine na finansijskim tržištima.

Pozicija. Položaj trejdera na rang listi koji se ažurira jednom dnevno po posebnom obrascu.

Profitabilnost. Uvećanje bilansa na računu trejdera u procentualnom iznosu, izražava se u odnosu na izabrani prethodni period.

Replicirana operacija — Trgovinska operacija koja je bila predmet kopiranja sa računa trejdera na račun investitora.

POSTAVI PITANJE

Politika poverenja

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2020. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore