Pretraga

Kako kopirati operacije

Kako otpočeti kopiranje trgovinskih operacija uspešnih trejdera?

PRVO, POTREBNO JE DA OTVORITE TRGOVINSKI RAČUN KOD KOMPANIJE TELETRADE

Ovo možete da uradite preko Lične stranice. Možete položiti novac na račun transferom iz banke ili upotrebom jednog od sistema za plaćanje (Spisak sistema za plaćanje koje možete koristiti za uplate/isplate sa TeleTrade trgovinskih računa pronaći ćete na Ličnoj stranici).

Potrebno je da na određenom mestu na Ličnoj stranici unesete broj ugovora Trejdera čije operacije želite da kopirate, a zatim pritisnete dugme «Connect». Sistem će automatski početi da kopira naredbe sa izabranog trgovinskog računa na Vaš račun tj. na račun Invesitora.

 

SINHRONIZOVANA TRGOVINA OMOGUĆAVA KOPIRANJE OPERACIJA VIŠE TREJDERA ISTOVREMENO

Ovakav način poslovanja smanjuje rizik od gubitaka usled individualnih grešaka trejdera i omogućava investitorima da povećaju ukupne prinose. Investitor može da kombinuje rezultate različitih trejdera koji koriste različite strategije i imaju različitu visinu prinosa, što generalno doprinosi stabilnijim finansijskim performansama. Osim toga, kombinovanim kopiranjem operacija više različitih trejdera će smanjiti rizik od potencijalnog neuspeha jednog od njih.


Za višestruko kopiranje trgovinskih operacija sa računa različitih trejdera, neophodno je da otvorite više trgovinskih računa (po principu “ jedan trejder jedan račun”). Takav pristup omogućava transparentnost tj, moći ćete tačno da procenite koliko je koji trejder efikasan u svom radu.


Možete otvoriti novi trgovinski račun preko Lične stranice, što ne zahteva puno vremena. Depozit na novi račun možete položiti preko platforme za trgovanje ili prebacivanjem novca sa jednog na drugi račun preko svog naloga. Čim investitor primeti bilo šta što mu ne odgovara u radu trejdera, on može prebaciti novac na drugi račun koji je povezan sa trejderom koji je efikasniji ili može nastaviti da samostalno trguje.


 

Pitanje postaviti

Politika poverenja

KAKO OVO FUNKCIONIŠE

Za investitore: Potrebno je da koristite samo dve stvari: Lični nalog i naš web-sajt и Redosled koraka..

1. Lični nalog

 • Registracija
 • Otvaranje računa
 • Preuzimanje platforme za trgovanje
 • Izbor vrste računa (Standardni/Profesionalni)
 • Izbor visine depozita koji želite da položite na svoj trgovinski račun. TeleTrade VIP klijenti imaju mogućnost izmene stope kopiranja (detaljnije o ovome u delu «Zašto je dobro biti VIP klijent?»)
 • Polaganje depozita
 • Izabrati sinhronizovano upravljanje računom («Sinhronizovana trgovina»)
 • Omogući kopiranje operacija sa računa odabranih Trejdera.

2. Web-sajt www.teletrade-dj.rs

 • Izaberi Trejdera sa Rang liste

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2020. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore