Pretraga

Šta je to «Sinhronizovana trgovina»

Šta je to «Sinhronizovana trgovina»?

Za investitora «Sinhronizovana trgovina» — to je prilika za stvaranjem profita uz pomoć znanja i iskustva vrhunskih trejdera – klijenata kompanije TeleTrade i njenih poslovnih partnera. U okviru «Sinhronizovane trgovine» ne morate samostalno da trgujete, već da jednostavno prekopirate trgovinske operacije trejdera koga odaberete. Upravo je to razlog zašto «Sinhronizovana trgovina» ne zahteva posebno obrazovanje i veštine. Sem toga, upravljanje ovakvim tipom računa ne oduzima puno vremena. Operacije se kopiraju automatski, u realnom vremenu. Zbog toga niste prinuđeni da donosite trgovinske odluke za svaku operaciju ponaosob. Međutim, ukoliko vam se neka ideja odabranog trejdera ne bude svidela, vi možete stopirati operaciju u svakom trenutku. Na taj način vi zadržavate potpunu kontrolu nad svojim novcem.

Za trejdera «Sinhronizovana trgovina» — predstavlja priliku za ostvarivanjem dodatne zarade u vidu provizije koju plaćaju Investitori za usluge kopiranja trgovinskih operacija sa računa trejdera. Što je bolji položaj trejdera na Rang listi, to je veći broj investitora koji se mogu povezati sa trejderom tj. sa njegovim računom, a samim tim je veća i potencijalna dobit na ime provizija.

PREDNOSTI

 • POUZDANOST. Kako bi učestvovali u programu Sinhronizovana trgovina, trejderi moraju da ispune odgovarajuće uslove u pogledu dokazane uspešnosti u poslu u dužem vremenskom periodu i kroz praktičnu demonstraciju svojih kompetencija.
 • KONTROLA. Možete kopirati trgovinske operacije trejdera u potpuno automatskom modu. Takođe, bićete u mogućnosti da prekinete ili nastavite saradnju sa bilo kojim trejderom kog ste odabrali i to u bilo kom trenutku..
 • OBUKA. Učite analizirajući trgovinske operacije Trejdera i povećajte ispravnost sopstvenih odluka. Pripremite se da započnete da trgujete samostalno.

Pitanje postaviti

Politika poverenja

PREDNOSTI SINHRONIZOVANE TRGOVINE ZA INVESTITORA

 • MOGUĆNOST OSTVARIVANJA PASIVNOG PRIHODA.

  Kopiranje operacija sa računa trejdera na vaš račun se odvija automatski, tako da vam nisu potrebna usko specijalizovana znanja o finansijskim tržištima i veštine trgovanja. Nije potrebno da neprestano pratite dešavanja na tržištu. Potrebno je da samo pogledate Listu trejdera i odaberete onog koji vam najviše odgovara - jednog ili više njih. Ukoliko želite, možete pratiti na monitoru kako vaš profit raste.

 • MOGUĆNOST KOMBINACIJE TRGOVINSKE STRATEGIJE TREJDERA I SAMOSTALNE TRGOVINE.

  «Sinhronizovana trgovina» vam omogućava da kombinujete rezultate Trejdera koji koriste različite strategije. Ovom taktikom ćete osigurati stabilnije finansijske performanse. TeleTrade Invest takođe omogućava Investitorima da uporedo sa kopiranjem pozicija sa računa trejdera i oni aktivno trguju preko istog trgovinskog računa.

 • KONTROLA NAD SOPSTVENIM SREDSVIMA.

  U okviru TeleTrade Invest usluge, Investitori ne vrše transfer svog novca na račun treće strane već su stalno u prilici da kontrolišu svoj trgovinski račun i ponište bilo koju kopiranu operaciju i prekinu kopiranje u svakom trenutku.

 • MOGUĆNOST UČENJA OD NAJBOLJIH TREJDERA.

  Nadgledajući rad jednog ili više Trejdera, moći ćete da učite i dodatno usavršavate svoju ličnu strategiju za trgovanje koju možete upotrebiti na svom računu kad god to poželite, čak i paraleleno sa kopiranjem operacija.

 • IZBOR TREJDERA SA RANG LISTE

  Rang lista trejdera je izrađena na osnovu jedinstvenog kriterijuma i ažurira se svakodnevno. Pozicija u vrhu tabele je rezervisana za najaktivnije trejdere koji imaju maksimalni povraćaj uloženih sredstava. Što je pozicija na tabeli (rang listi) bolja, to je veća uspešnost kopiranih operacija. Svaki investitor ima priliku da se bolje upozna sa profilom svakog trejdera: dodatni filteri i podešavanja vam omogućavaju da pronađete sve neophodne informacije i napravite listu prioriteta kada su u pitanju parametri na osnovu kojih vršite odabir trejdera sa kojima ćete sarađivati (rezultat, prinos tokom određenog perioda, aktivnost, instrumenti kojima trguje itd.) i sve to bez upotrebe kompleksnih formula i izračunavanja.

 • ŠTA JE PROVIZIJA TREJDERA?

  Nakon što izaberete Trejdera, potrebno je da obratite pažnju ne samo na Rang listu već i na visinu provizije koju trejder zahteva za sebe kao uslov kopiranje pozicija tj. za parcijalnu upotrebu strategije Trejdera. Trejder ima pravo da menja visinu provizije. Visina provizije je dostupan podatak i može se pronaći u Profilu svakog trejdera na Rang listi, kao i na Ličnoj stranici investitora (Investor Client Login) ako je kopiranje aktivirano.

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2020. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore