Pretraga

Investicije

«Investicije» — ulaganje kapitala sa ciljem ostvarivanja profita i očuvanja ličnih sredstava (zaštita od inflacije).

Savremeni svet nudi mnogo različitih mogućnosti za investiranje. Iako je svaki vid investicija isti po svom cilju, a to je profit, razlike su u njegovoj visini: da li želimo samo da pokrijemo inflaciju ili nas zanimaju znatno više stope profita. Pri tome, obično je na snazi pravilo koje kaže: Što veći profit, utoliko je veći rizik.

Izbor je na vama: da li želite da rizikujete, da za kratko vreme ostvarite veliku zaradu, ili želite da vodite konzervativnu investicionu politiku i zarađujete manje količine novca, ali na duže staze. Kako biste izabrali odgovarajući tip investicije, potrebno je da sprovedete analizu u kojoj ćete uporediti sopstvene ambicije i mogućnosti kojima raspolažete. Na taj način ćete odabrati onaj vid investicije koji vam najviše odgovara.

Izbor je na vama: da li želite da rizikujete, da za kratko vreme ostvarite veliku zaradu, ili želite da vodite konzervativnu investicionu politiku i zarađujete manje količine novca, ali na duže staze. Kako biste izabrali odgovarajući tip investicije, potrebno je da sprovedete analizu u kojoj ćete uporediti sopstvene ambicije i mogućnosti kojima raspolažete. Na taj način ćete odabrati onaj vid investicije koji vam najviše odgovara.

Sinhronizovana trgovina

«Sinhronizovana trgovina» pruža mogućnost saradnje između investitora i trejdera. Investitori u njoj vide priliku za uvećanjem svog kapitala, koristeći trgovinske operacije iskusnih trejdera, dok trejderi mogu da uvećaju svoju zaradu – uzimanjem provizije na ime prenosa svojih naredbi za trgovanje na račun investitora. Dakle, proces automatskog kopiranja trgovinskih naredbi u okviru projekta «Sinhronizovana trgovina» obezbeđuje da zarađuju i jedni i drugi.

Pitanje postaviti

Politika poverenja

Za investitore je važno da njihova lična sredstva na trgovinskom računu ostaju pod njihovom potpunom kontrolom. Investitor može da u svakom trenutku prekine dalju saradnju sa izabranim trejderom, može korigovati njegove naloge ili ih kombinovati sa sopstvenim strategijama. Sinhronizovana trgovina omogućava investitoru da uči, analizira trgovinske operacije profesionalnih trejdera, da napreduje i ukoliko to želi i sam postane profesionalni trejder.

Pouzdanost projekta «Sinhronizovana trgovina» se meri rejtingom trejdera. Visoka pozicija trejdera na takozvanoj rang listi znači da izabrani trejder dugotrajno i stabilno trguje i da je njegova trgovina profitabilna i pouzdana. Samim tim on postaje zanimljiv većem broju invesitora koji žele da povežu svoj trgovinski račun sa njegovim i na taj način uvećava svoju proviziju. Rad trejdera se ocenjuje i ažurira na dnevnom nivou, tako da su investitoru uvek dostupni precizni podaci o rangiranju trejdera, na osnovu kojih on može izabrati trejdera koji mu najviše odgovara.

Sinhronizovana trgovina je idealna za one koji ne poseduju specijalna znanja iz oblasti finansija i koji nemaju iskustva u trgovini na međunarodnom finansijskom tržištu. Vreme koje je potrebno za poslove upravljanja sopstvenim kapitalom pri automatskom kopiranju trgovinskih operacija je svedeno na minimum.

Berza trejdera

«Berza trejdera» — to je međunarodni projekat koji objedinjuje nezavisne trejdere i investitore pojedince, kako domaće tako i strane. U pitanju platforma na kojoj se vrši rangiranje velikog broja trejdera i omogućuje oštra konkurencija između trejdera koja postaje generator što kvalitetnije usluge upravljanja kapitalom. Berza trejdera omogućava investitorima da nađu najbolje trejdere kako bi ostvarili pasivni prihod.

to je međunarodni projekat koji objedinjuje nezavisne trejdere i investitore pojedince, kako domaće tako i strane. U pitanju platforma na kojoj se vrši rangiranje velikog broja trejdera i omogućuje oštra konkurencija između trejdera koja postaje generator što kvalitetnije usluge upravljanja kapitalom. Berza trejdera omogućava investitorima da nađu najbolje trejdere kako bi ostvarili pasivni prihod.

Projekat je namenjen vrhunskim trejderima koji imaju visoko tehničko ili ekonomsko obrazovanje, sopstvenu strategiju trgovanja koja je razrađena i višestruko proverena u praksi, zatim poseduju isksutvo u upravljanju aktivom, imaju visok nivo odgovornosti i detaljno poznaju finansijsko tržište.

Nakon što na osnovu analize dostupnih podataka o performansama pojedinačnih trejdera investitor odabere odgovarajućeg ili više njih, sledi potpisivanje Ugovora o saradnji. Zatim investitor otvara trgovinski račun i omogućava trejderu da kopira svoje naloge. Visina provizije koja sleduje trejderu definiše se pomenutim ugovorom o saradnji.

Jedna od posebnih karakteristika «Berze trejdera» jeste uloga Stop Out – koja omogućava investitoru da limitira sredstva na računu koja se ne smeju potrošiti, odnosno da blokira dalje kopiranje ukoliko iznos sredstava na računu padne na unapred definisani nivo. Investitor nije ograničen u pogledu broja trejdera sa kojima želi da istovremeno sarađuje, uz uslov da za svakog od njih otvori poseban trgovinski račun.

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2020. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore