Pretraga

Bonus na depozit - 24%

TeleTrade obračunava bonus svim svojim klijentima koji ispunjavaju uslove u pogledu minimalne aktivnosti na tržištu. Bonus se obračunava i uplaćuje na trgovinski račun klijenta na mesečnom nivou i to na početku svakog meseca (najkasnije do 5-og u mesecu za prethodni mesec). Bonus iznosi 24% godišnje odnosno 2% mesečno.

OSNOVICA ZA OBRAČUN:Baznom sumom - osnovicom za obračun bonusa smatra se celokupni iznos ličnih sredstava na trgovinskom računu klijenta na kraju obračunskog meseca, umanjen za iznos sredstava koja su uplaćena na račun (dopuna računa) u toku obračunskog meseca.

Uslovi za ostvarivanje bonusa:

 • Tokom obračunskog meseca nije dozvoljeno podizanje novca sa računa.
 • Bonus se ne obračunava za mesec u kome je trgovinski račun otvoren.
 • Ispunjeni uslovi po pitanju trgovinske aktivnosti:
  • Mesečni obim trgovine na svakih 1000 dolara sredstava (Equity), koji se na početku meseca nađu na trgovinskom računu mora iznositi najmanje 4 lota u toku obračunskog meseca.
  • Obračun provizije se vrši isključivo na zatvorene pozicije na tržištima FOREX i CFD instrumenata. Navedene pozicije moraju ispuniti sledeće uslove:
   • Pozicija mora biti otvorena najmanje 2 minuta (120 sekundi);
   • Razlika između cene otvaranja i cene zatvaranja mora biti najmanje 0,05% od cene otvaranja (ekvivalentno 0.0005 pipa za valutni par EUR/USD).

Konsultacije

Politika poverenja

Primer obračuna po programu «Bonus 24%»:

Pretpostavimo da se na početku obračunskog perioda na trgovinskom računu klijenta nalazi 2000 dolara. Takođe, na računu se nalazi još 2000 dolara koji predstavljaju prethodno akumulirani bonus.

Kako bi stekao pravo na obračun i dodelu bonusa, klijent mora da izvrši trgovinske operacije čiji ukupni obim iznosi najmanje 16 lotova u toku obračunskog meseca.

Takođe, tokom istog meseca klijent je na svoj račun uplatio dodatnih 2000 dolara i u trgovini je zaradio još 1000.

Osnovica za izračunavanje bonusa u navedenom slučaju iznosi 3000 dolara (lična sredstva = stanje na računu na početku obračunskog perioda – prethodno dodeljeni bonus + zarada u toku meseca – dopuna računa u toku meseca). Ukoliko je klijent ispunio uslove u pogledu aktivnosti, na početku narednog obračunskog perioda biće mu uplaćeno 60 dolara, s tim da taj novac ne ulazi u osnovicu tokom narednog obračuna.

Za VIP klijente na raspolaganju je sličan program dodele bonusa «Kumulativni bonus na depozit» s tim da je visina kamatne stope veća, a uslovi u pogledu aktivnosti relaksiraniji.

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2020. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore