Pretraga

Obrazovna delatnost

                 

 

TeleTrade u svom poslovanju poklanja veliku pažnju obrazovanju u oblasti finansija.

OSNOVNI PRAVCI OBRAZOVNE DELATNOSTI:

UNAPREĐENJE BAZE ZNANJA O FINANSIJSKIM TRŽIŠTIMA

Stručnjaci kompanije TeleTrade bave se istraživanjem zakonitosti funkcionisanja finansijskih tržišta.
Najvažniji je rad usmeren na identifikaciju novih tendencija na tržištima, što omogućava povećanje profitabilnosti trejdera. Prednost kompanije TeleTrade u odnosu na klasične naučno-obrazovne ustanove leži u tome da su teorijska znanja koja se stiču na predavanjima neraskidivo povezana sa praktičnim radom na finansijskim tržištima.
Posebno smo srećni zbog stručne prakse koja je namenjena studentima fakulteta ekonomskih usmerenja, gde će pored teorijske pripreme moći da iz prve ruke vide kako se praktično radi na finansijskim tržištima. I ne samo da vide, već i da sami učestvuju u njihovom radu. Mnogi od studenata koji su pohađali stručnu praksu u kompaniji, postaju deo našeg tima.

DISTRIBUCIJA ZNANJA ZA USPEŠNO TRGOVANJE NA FINANSIJSKIM TRŽIŠTIMA

Kompanija TeleTrede je veoma zainteresovana da poveća finansijsku pismenost stanovništva u zemljama u kojima posluje.
Zarad toga, trudimo se da upoznamo ljude sa finansijskim tržištima, da im objasnimo kako se pomoću njih može zaraditi novac. Naši stručnjaci se neprestano trude da podele svoje znanje o svetu finansija: kroz pisanje stručnih članaka, nastupanjem u medijima, predavanjima na seminarima i master-časovima, sprovodeći kurseve obuke za povećanje finansijske pismenosti.

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2020. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore