Pretraga

Naše usluge

Kompanija TeleTrade je osnovana 1994 godine. Već više od 20 godina stvaramo najbolje moguće uslove svojim klijentima u poslovima trgovine na finansijskim tržištima.

Trgovina

Trgovina na finansijskim tržištima se obavlja putem interneta uz pomoć različitih platformi za trgovanje. Najveći broj operacija obavi se uz pomoć efikasne i proverene platforme MetaTrader.

Mi vam omogućujemo trgovinu:

 • Valutama na finansijskim tržištima Finansijski instrument kojim se trguje naziva se valutni par. Prodavajući ili kupujući određenu valutu, vi možete ostvariti profit na razlici kurseva.

 • CFD* TeleTrade Group svojim klijentima nudi širok spektar CFD instrumenata - bazne aktive kao što su:

  • zlato;
  • srebro;
  • nafta;
  • Akcije kompanija koje se kotiraju na njujorškoj berzi, kao što su Bank of America, General Electric Company, Intel Corporation, Johnson and Johnson, Coca-Cola Company, Mcdonald's Corporation itd.

*CFD je derivat — finansijski instrument koji vam omogućuje da ostvarite zaradu na osnovu razlike u ceni aktive koja je predmet trgovine na međunarodnim berzama kapitala i robnim berzama (zlato, srebro, nafta, akcije kompanija itd.). Aktiva na čiju razliku u ceni se zaključuje ugovor, naziva se baznom aktivom CFD ugovora.

Ovaj finansijski instrument omogućuje stvaranje prihoda bez obzira da li cena bazne aktive raste ili opada, što predstavlja značajnu prednost u trenucima krize, kada na nekom od svetskih finansijskih tržišta prevlada silazni trend.

Analitika

 • Novosti i pregledi
  Kompanija TeleTrade omogućava pristup aktuelnim ekonomskim novostima, analitičkim materijalima o deviznim, robnim i drugim tržištima i berzama kapitala, tehničku analizu i mnoge druge informacije od značaja koje omogućavaju našim klijentima da održe korak sa aktuelnim zbivanjima i samim tim donose ispravne finansijske odluke.
 • Ekonomski kalendar
  Kompanija TeleTrade svakodnevno objavljuje informacije o važnim događajima koji utiču na valutne kurseve, zatim vrednosti različitih finansijskih instrumentima i o trgovini u celosti.
  Pravilna upotreba ekonomskog kalendara omogućava vršenje fundamentalne analize i objektivnu procenu tekuće situacije na finansijskim tržištima
 • Panorama tržišta
  TeleTrade omogućava svojim klijentima operativni pristup pregledu najznačajnih dnevnih zbivanja na finansijskim tržištima uz stručnu prognozu i tehničku analizu koju izrađuju naši vodeći eksperti.
  Registracijom na sajtu kompanije, stičete mogućnost da ovaj značajan izveštaj, poznat pod nazivom «panorama tržišta» dobijete odmah čim bude objavljen. Ostali korisnici sajta ga mogu pročitati tek nakon 6 sati od trenutka objavljivanja.
 • TeleTrade TV
  TeleTrade TV predstavlja specijalni resurs kompanije koji informiše naše klijente 24časa dnevno. Njima su dostupne video-konsultacije, predledi najznačajnijih zbivanja, prognoze i analize i još mnogo toga. Što je najvažnije, informacije se odnose na najširi mogući spektar investicionih instrumenata. Posmatrači imaju mogućnost da se uključe u određene emisije putem uzvratne veze.

Konsalting

Naši stručnjaci vam mogu pomoći u radu i pružiti odgovore na sva pitanja, vezana za trgovinu valutama ili CFD – ugovorima. Oni će zajedno sa vama analizirati složenu situaciju na tržištu, pomoći će vam da izaberete pravi trenutak za obavljanje trgovinske operacije i naučiće vas kako da se zaštite od mogućih rizika.

Svojim klijentima nudimo uslugu izrade individualne strategije trgovanja koja obuhvata:

 • Definisanje ličnih karakteristika klijenta (psihološki profil, specifično ponašanje u kriznim situacijama);
 • Sklonost ka riziku;
 • Izbor pogodnih finansijskih instrumenata za trgovanje i kreiranje lične strategije trgovanja.

«Sinhronizovana trgovina» — to je projekat koji omogućuje trejderima-investitorima koji nemaju iskustvo u trgovini ili nemaju vremena za aktivno trgovanje, da ostvare zaradu na osnovu pristupa znanju i iskustvu profesionalnih master-trejdera.

Zahvaljujući ovom projektu uz upotrebu savremenih IT rešenja investitor može da:

 • Prati trgovanje master trejdera i odabere nekog od njih, čija se strategija trgovanja čini najpogodnijom;
 • Kopira trgovinske operacije izabranih master trejdera na svoj trgovinski račun u automatskom režimu rada;
 • Ostvari profit, uz srazmernu isplatu provizije izabranom masteru.

Obuka

Kompanija TeleTrade omogućava svim svojim klijentima da pohađaju obuku za rad u odgovarajućim programima. Obuka se sprovodi u Centrima za obuku — Program obuke je takav da više nije potrebno potrošiti pet, šest godina na pohađanje različitih kurseva, programa, seminara...Ovde možete izabrati odgovarajući vid obuke (klasični ili učenje na daljinu) i steći ćete brzi uvid u najveće tajne trgovine, postaćete finansijski pismeni i uspešni.

Želim konsultaciju

Politika poverenja

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2020. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore