Pretraga

Архив Новостей

Show:
29 Мај 2020

Povodom Duhovnog ponedeljka, dana 01. juna 2020. godine, biće izmenjen raspored trgovanja CFD instrumentima.

22 Мај 2020

25. maj je federalni državni praznik u SAD (Dan sećanja), tradicionalno se praznuje neradno, što znači zatvaranje najvećih trgovinskih platformi u Americi.

21 Мај 2020

Molimo Vas da prilikom trgovine CFD instrumentima imate na umu činjenicu da je 21. maj 2020 godine neradni dan u Švajcarskoj (Spasovdan), pa neki CFD instrumenti neće biti dostupni.

21 Мај 2020

Počev od 18. maja 2020. godine, klijenti kompanije TeleTrade će moći da obavljaju CFD transakcije sa nekoliko novih instrumenata na tržištu sirovina. Sada se može trgovati pamukom, kafom i kakaom.

23 Април 2020

Koristimo priliku da vas obavestimo da je novi WTI instrument (CFD - WTI oil) postao prisutan na platformi za trgovanje.

23 Април 2020

Molimo Vas da imate u vidu nastupajuće promene u rasporedu trgovanja dole navedenih instrumenata, a povodom Međunarodnog praznika rada - 01. maj 2020. godine, koji se praznuje neradno u EU, kao i neradnog dana u Velikoj Britaniji - 08. maj 2020. godine.

23 Април 2020

Please be informed that as of 00:00 (UTC+2) on April 27, 2020, the Company will start charging a commission of 0.1% on CFDs on US Stocks on Standard Account.

22 Април 2020

HITNO! Kompanija TeleTrade prenosi obaveštenje partnerske strane o zatvaranju trgovine instrumentom US Crude

21 Април 2020

Please be aware that the Company has set CFDs on UKBrent and USCrude to "Close only", due to price instability and lack of liquidity.

07 Април 2020

Ovom prilikom vas informišemo o tome da će počev od 14. aprila 2020. godine u 00:00 časova (GMT+2) biti onemogućeno otvaranje novih pozicija tj. biće postavljen "Close only" režim rada za sledeće instrumente.

Pages

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2020. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore