Pretraga

Novosti kompanije

Септембар 2020 17

Klijenti kompanije TeleTrade među prvima imaju pristup servisu kopiranja trgovinskih operacija Profit Copy zasnovanog na blokčejn tehnologiji

Počev od septembra 2020. godine, klijenti kompanije TeleTrade će među prvima imati pristup jedinstvenoj interplatformnoj i interbrokerskoj usluzi kopiranja trgovinskih operacija Profit Copy, koja je zasnovana na blokčejn tehnologiji. U pitanju je inovacija koja omogućava trejderima i investitorima da ostvaruju zaradu nezavisno od verzije MetaTrader terminala koji koriste (4.0 или 5.0). Od prvog dana rada usluge Profit Copy njoj mogu pristupiti i klijenti bilo kog brokera, uslov je samo da koriste neku od pomenutih verzija MetaTrader terminala.

Uz servis Profit Copy, profesionalni trejderi će imati priliku da potpuno fleksibilno konfigurišu načine zarade (provizije za profit od kopiranja transakcija ili fiksna naknada za korišćenje trgovinskih signala). U okviru usluge, investitori će imati pristup poboljšanom ultra brzom mehanizmu za proporcionalno kopiranje trgovinskih operacija trgovca (milioniti deo sekunde) uz zadržavanje kontrole nad transakcijama. Apsolutna finansijska transparentnost, pravična i precizna deoba zarade između trejdera i investitora zagarantovani su internim algoritmima same platforme.

Uslugu je razvila poljska kompanija Atalano Group Sp. z o.o. i trenutno se nalazi u fazi beta testiranja. «Radiće sa terminalima MetaTrader 4.0 i 5.0, njihovi korisnici će moći da izvrše kopiranje na više platformi», objašnjavaju programeri koji rade na razvoju ove usluge. «Fleksibilna podešavanja pomoći će trejderima i investitorima da prilagode modele međusobnog poravnanja kako bi uskladili dugoročne i obostrano korisne odnose, kao i kako bi zaštili sopstvene interese. Koristeći jedan račun, master trejder će moći da postavi jedinstvene uslove za bilo kog investitora. Investitori će moći da se povežu sa master trejderima, čak i ako rade sa drugim posrednikom.»

Zvaničnici Atalano grupe naglašavaju činjenicu da će zahvaljujući sistemu blokčejna, usluga Profit Copy biti dostupna i funkcionalna u bilo kojoj zemlji na svetu, pružajući klijentima i partnerima kompanije neograničene mogućnosti za generisanje izvora prihoda.

«Iz godine u godinu veliki broj naših klijenata uspešno trguje na finansijskim tržištima», uzvratni je komentar zvaničnika kompanije TeleTrade. «Povezivanjem sa novom uslugom očekujemo da zadovoljimo formiranu potražnju onog dela naših klijenata koji planiraju da svoje investiciono poslovanje grade na osnovu sopstvenih strategija trgovanja.»

Atalano Group Sp. z o.o. je poljska razvojna kompanija u oblasti finansijske tehnologije. U svojim inovativnim dostignućima za automatizaciju operacija sa nedostavnim vanberzanskim finansijskim instrumentima na finansijskim tržištima (uključujući tržište kriptovaluta), kompanija koristi blockchain tehnologiju, kao i tehnologije veštačke inteligencije (neuronske mreže). Među aktivnostima kompanije je razvoj i unapređenje investicionih platformi (Vealthtech). Vealthtech uključuje robotske savetnike, softver za digitalne brokere, platforme za mikro-investicije i programe za upravljanje ličnim finansijama, razvoj i podršku specijalizovanih SAAS rešenja za Forex kompanije. Atalano Group Społka planira da izgradi jasnu tržišnu dominaciju na evropskom i globalnom tržištu razvoja i primene digitalnih finansijskih usluga.

23 Oct 2020

Ovim putem vas obaveštavamo o nastupajućim promenama u rasporedu trgovinskih sesija CFD instrumenata, a koje nastupaju 1. novebra zbog završetka letnjeg računanja vremena u SAD.

23 Oct 2020

Ovim putem vas obaveštavamo o nastupajućim promenama u rasporedu trgovinskih sesija CFD instrumentima, a koje nastupaju 25 oktobra zbog završetka letnjeg računanja vremena u Evropi.

17 Sep 2020

Počev od septembra 2020. godine, klijenti kompanije TeleTrade će među prvima imati pristup jedinstvenoj interplatformnoj i interbrokerskoj usluzi kopiranja trgovinskih operacija Profit Copy, koja je zasnovana na blokčejn tehnologiji.

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2020. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore