Pretraga

Novosti kompanije

Август 2020 25

31. avgusta 2020. godine, dolazi do promena nominalnih vrednosti akcija AAPL i TSLA

Poštovani klijenti!

Tokom jula i avgusta 2020. godine, došlo je do sledećih promena:

30. jula kompanija Apple Inc. (AAPL) je objavila promenu nominalne vrednosti akcija po principu 4-umesto-1. Sa tim u vezi:

 • vrednost svake akcije će biti redukovana na četvrtinu svoje vrednosti, dok se broj akcija uvećava četiri puta;
 • navedena promena stupa na snagu 31. avgusta.

11. avgusta kompanija Tesla Inc. (TSLA) je objavila promenu nominalne vrednosti akcija po principu 5-umesto-1. Sa tim u vezi:

 • vrednost svake akcije će biti redukovana na petinu svoje vrednosti, dok se broj akcija uvećava pet puta;
 • navedena promena stupa na snagu 31. avgusta.

Sve otvorene pozicije će u navedeno vreme biti korigovane shodno navedenim izmenama.

Sve odložene naredbe (buy stop, buy limit, sell stop, sell limit, buy stop limit, sell stop limit) ili stop loss / take profit nivoi koji su postavljeni u sklopu otvorenih naredbi će biti uklonjeni.

Nemojte oklevati da nas kontaktirate ukoliko imate bilo kakvih pitanja.

TeleTrade Tim

17 Sep 2020

Počev od septembra 2020. godine, klijenti kompanije TeleTrade će među prvima imati pristup jedinstvenoj interplatformnoj i interbrokerskoj usluzi kopiranja trgovinskih operacija Profit Copy, koja je zasnovana na blokčejn tehnologiji.

27 Aug 2020

Ovim putem Vas obaveštavamo da će dana 31. avgusta doći do promene u rasporedu trgovanja dole navedenim CFD instrumentima, a povodom neradnog dana u Velikoj Britaniji - UK Summer Bank Holiday.

25 Aug 2020

Tokom jula i avgusta 2020. godine, došlo je do sledećih promena.

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2020. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore