Pretraga

Novosti kompanije

Јул 2020 02

Izmena satnice trgvovinskih sesija na dan 3. jul 2020. godine, a povodom proslave Dana nezavisnosti u SAD

Poštovani TeleTrade klijenti!

Ovim putem vas obaveštavamo o premeni rasporeda trgovanja CFD instrumentima na dan 03. jul 2020. godine, a povodom proslave Dana nezavisnosti u SAD.

Izmene u satnici trgovinske sesije CFD Instrumentima za petak, 03. jul 2020. godine:

Instrumenti Tiker Otvaranje sesije Zatvaranje sesije
CFD - US Akcije SVE Zatvoreno
CFD - Metali SVE Regularno 18:45
CFD - Indiksi US30, US500, USTech100 Regularno 18:45
CFD - Energenti UKBrent, USGas Regularno 18:45
CFD - Sirovine Cocoa_US, Coffee_Ar, Cotton, Orange, Sugar_R Zatvoreno

Relevantna vremenska zona - TeleTrade trading time (UTC+2)

TeleTrade vam želi srećnu trgovinu!

14 Jul 2020

Ovim putem vas obaveštavamo da će dana 16. jula 2020. godine u 23:59 časova (časovna zona UTC+2) stupiti na snagu novi zahtevi u pogledu minimalne margine za brojne CFD instrumente (U.S. Stocs).

08 Jul 2020

Ovim putem vas obaveštavamo da će počev od 00:00 časova 10. jula 2020.godine (vremenska zona UTC+2), trgovina CFD-akcije instrumentima BMW, DBK, SIE, VOW3 prelazi u režim «Close Only».

02 Jul 2020

Poštovani TeleTrade klijenti!

Ovim putem vas obaveštavamo o premeni rasporeda trgovanja CFD instrumentima na dan 03. jul 2020. godine, a povodom proslave Dana nezavisnosti u SAD.

Izmene u satnici trgovinske sesije CFD Instrumentima za petak, 03. jul 2020. godine:

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2020. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore