Pretraga

Medijski projekti

Novac Plus

Kompanija TeleTrade je pokretač nekoliko medijskih projekata – periodičnih javnih glasila koja izlaze u Rusiji («Strani novac»), Ukrajini («Novac plus») i Kazahstanu («Novac plus»).

Novine se fokusirane na teme koje se odnose kako na početnike, tako i na profesionalne učesnike na međunarodnim finansijskim tržištima i teže da uvek budu u toku najnovijih događaja u svetskoj ekonomiji.

Novac Plus

«Novac Plus » - Mesečni informativni list, koji sadrži stručne analitičke tekstove i namenjena je ljudima koji žele da budu u toku sa aktuelnim finansijskim i ekonomskim novostima. U svakom izdanju možete pronaći popriličan broj profesionalnih pregleda deviznog tržišta, analize i prognoze, preporuke za investiranje kao i lična iskustva trejdera. Tu su i istorijski podaci o finansijskim tržištima, biografije, mišljenja i novosti iz sveta finansija. Sadržaj je prikazan na način da je lako razumljiv i namenjen je i isusnim trejderima i investitorima – početnicima.

Сайт dengiplus.kz

Sajt dengiplus.kz – nudi informacije na dnevnom nivou. U pitanju je analitički sajt. Kao i štampano izdanje Novac Plus magazina, tako se i dengiplus.kz bavi finansijskim i ekonomskim temama, daju se saveti na osnovu ličnog iskustva itd. Za razliku od novina, informacije se na sajtu obnavljaju jednom dnevno, što predstavlja i njegov glavni cilj, a to je aktuelnost i operativnost. Sajt ima više različitih tematskih celina, što čitaocu donosi pun spektar informacija.

Medijski projekti kompanije TeleTrade – vaš pouzdani pomoćnik na Forex tržištu!

Želim konsultaciju

Politika poverenja

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2020. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore