Pretraga

O kompaniji

HK TeleTrade

TeleTrade obezbeđuje usluge na međunarodnim finansijskim tržištima investitorima širom sveta, uključujući pristup trgovini širokim spektrom različitih finansijskih instrumenata.

Istorija kompanije

U 2014 godini naša kompanija je proslavila 20 godina rada. Tokom dve decenije poslovanja, uspešno smo širili naše prisustvo i postali globalna kompanija koja je prisutna u 30 zemalja širom sveta i koja stalno unapređuje svoje proizvode i usluge.

Usluge

Kompanija TeleTrade je osnovana 1994 godine. Već više od dve decenije se neprestano trudimo da svojim klijentima obezbedimo najbolje moguće uslove za trgovanje na finansijskim tržištima

Naše nagrade

Istorija razvoja finansijskih tržišta neraskidivo je povezana sa kompanijom TeleTrade. Kao potvrda toga, dobitnici smo prestižnih međunarodnih nagrada i priznanja koje su uručene predstavnicima kompanije u Velikoj Britaniji, Austriji, Rusiji, Ukrajini itd.

Karijera

TeleTrade je poznata kao kompanija koja pripada grupi koja se najdinamičnije razvija i svakodnevno povećava broj radnih mesta i poboljšava uslove rada za svoje zaposlene.

Programi
partnerstva

Preporučujemo vam da nam se priključite i izaberete neki od ponuđenih programa partnerstva. Iskoristite svetski poznati brend TeleTrade i ostvarite sopstveni profit.

Želim konsultaciju

Politika poverenja

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2020. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore