Projekti kompanije TeleTrade namenjeni investitorima

Saradnja sa kompanijom TeleTrade vam pruža odličnu priliku za investicije tj. priliku za uvećanje sopstvenog kapitala bez ličnog angažovanja u trgovini na finansijskim tržištima. Taj posao će umesto vas obavljati iskusni trejderi, a naša kompanija će vam pomoći da izaberete najbolje od njih.

«PERSONALNI TREJDER» prijavite se za konsultacije

Personalni trejder — to je nezavisni projekat koji pruža mogućnost investitorima i trejderima da se međusobno povežu i ostvare poslovnu saradnju. Projekat je aktivan već 10 godina. Za to vreme, formirana je velika baza trejdera – upravljača kapitala sa višegodišnjim uspešnim radom na tržištu.

Klijenti koji koriste usluge programa „Personalni trejder“, da bi počeli da realizuju svoju investiciju, potrebno je da učine sledeće:

  • da prikupe informacije o uspešnim trejderima;
  • da izaberu svog profesionalnog upravljača kapitala;
  • da počnu da zarađuju.

«SINHRONIZOVANA TRGOVINA»Prijavi se na konsultacije

SINHRONIZOVANA TRGOVINA — predstavlja odličan spoj prednosti uloga investitora i trejdera, omogućavajući ostvarivanje istovremene zarade i jednom i drugom.

Za investitora

to je mogućnost ostvarivanja prihoda korišćenjem znanja trejdera. Vi ostvarujete prihod kopirajući trgovinske operacije odabranih trejdera u automatskom režimu. Nije potrebno da za svaku operaciju donosite posebnu odluku, već Vam ostaje da donesete samo jednu, vrlo značajnu odluku – da prekinete dalju trgovinu čim to poželite.

Za trejdera

to je mogućnost ostvarivanja nagrade u vidu obračunate provizije za kopirane operacije sa svog računa. Što je viša pozicija trejdera na Rang listi, to je veći limit koji omogućuje povezivanje većeg broja investitora, a samim tim i veći prihod na ime provizija.

Prednosti «Sinhrone trgovine»:

  • Kontrola – kopiranje trgovinskih operacija sa računa trejdera je moguće u automatskom režimu. Takođe, Vi možete u svakom trenutku prekinuti saradnju sa izabranim trejderom/ima i izabrati nove saradnike.
  • Obuka – učite sami, analizirajući operacije trejdera i povećajte tačnost sopstvenih rešenja – pripremite se za samostalno trgovanje.
  • Transparentnost – rang lista trejdera se svakodnevno ažužira na osnovu objektivnih i unapred poznatih kriterijuma bodovanja.
 

RANG LISTA PRIHODA TREJDERA UČESNIKA PROJEKTA «SINHRONIZOVANA TRGOVINA»

1 211.8% per year
2 196.6% per year
3 161.7% per year
4 159.0% per year
5 154.1% per quarter
6 153.7% per quarter
7 149.0% per year
8 132.1% per six month
9 131.8% per year
10 116.1% per six month

Kompanija TeleTrade stvara sve potrebne uslove za uspešno investiranje na finansijskim tržištima.

Kontaktirajte nas, i naši stručnjaci će vam pomoći da odaberete investicioni model koji vam najviše odgovara.

 

Stručni konsultanti kompanije TeleTrade mogu da:

  • pruže sve potrebne informacije o mogućnostima za investiranje na tržištu;
  • naši projekti vam omogućuju da pronađete najbolje trejdere koji će uvećati vaš kapital;
  • pruže pomoć u izradi vaše investicioine strategije;
  • razmotre uslove pri kojim možete ostvariti dobit u zajedničkoj trgovini sa profesionalnim nezavisnim trejderima.

Saznajte više o mogućnostima za investiranje i detaljnije se upoznajte sa našim projektima. Pitajte stručne konsultante kompanije TeleTrade.

Prijavite se za konsultacije o projektu