Učenje na daljinu

Ukoliko nemate dovoljno vremena ili niste u mogućnosti da redovno pohađate časove obuke, nemate razloga za brigu – tu je kurs učenja na daljinu, putem koga se možete uspešno obučiti za trgovanje na finansijskim tržištima.

GLAVNE KARAKTERISTIKE OBUKE UČENJEM NA DALJINU:

 • od prostog ka složenom – na početku se obrađuju uvodne teme, sa ciljem da se savladaju osnovni pojmovi i zakonitosti, a zatim sledi detaljno izučavanje finansijskih tržišta;
 • svaki polaznik dobija svog ličnog konsultanta za finansijska tržišta;
 • obuku možete pohađati sa bilo kog mesta na planeti, potreban vam je samo računar sa internet konekcijom;
 • obuka i razgovor sa predavačima se obavlja putem Skype video-konferencijske veze;
 • za slušaoce kursa obezbeđena su sva potrebna nastavna sredstva: udžbenici, dodatna literatura i videomaterijali, koje su za vas pripremili vrhunski stručnjaci kompanije. Nastavna sredstva sadrže sve neophodne informacije za uspešno savladavanje trgovine na finansijskim tržištima.

PRIJAVA ZA OBUKU

Besplatna obuka

KOME JE KURS UČENJA NA DALJINU NAMENJEN?

Onima, koji ne žele da pohađaju klasičnu nastavu ili žive suviše daleko od predstavništva kompanije.
Onima, koji su suviše zauzeti i nemaju vremena da nas redovno posećuju, ili žele da samostalno izaberu mesto i vreme za učenje.
Onima, kojima bolje savladavaju gradivo putem video-lekcija nego pohađajući klasične časove u učionici.

PREDNOSTI TELETRADE OBUKE UČENJEM NA DALJINU

Glavna prednost – to je vaš lični konsultant koji će vam pružiti odgovore na sva pitanja koja se tiču finansijskih tržišta. On vam stoji na raspolaganju 24 časa dnevno, 5 dana u nedelji. Možete ga pozvati telefonom ili kontaktirati preko interneta.

Lični konsultant:

 • priprema individualni plan obuke;
 • od njega dobijate celokupan nastavni materijal potreban za učenje, uključujući i video-materijale;
 • daje vam odgovore na sva postavljena pitanja koja se tiču finansijskih tržišta i pomaže vam da realizujete svoje prve trgovinske operacije;
 • koristeći primere iz prakse, pokazaće vam i objasniće kako se pravilno trguje, kako izbegavati rizike i kako ostvariti maksimalnu dobit u konkretnim uslovima;
 • biće uvek tu kada zatreba, rado će vam pomoći na vašem putu ka uspehu na finansijskim tržištima – počev od prvih koraka, pa nadalje tokom vaše buduće saradnje sa kompanijom TeleTrade.

KAKO ĆU USPETI DA NAUČIM?

Program obuke se sastoji iz tri osnovna dela: samostalno učenje, individualna nastava koju realizuje lični konsultant i praktična razrada strategije trgovanja na finansijskim tržištima. Ove tri komponente nastavnog procesa su optimizirane, njihov pojedinačni udeo je pravilno izbalansiran i usmeren ka što bržem sticanju potrebnih znanja za samostalan uspešan rad.

Osnovni instrumenti učenja na daljinu

 • Teorija. Nastavni filmovi, predavanja, udžbenici i stručni radovi.
 • Razgovor. Konsultacije sa mentorom se realizuju putem Skype konekcije. Na taj način ćete biti u prilici ne samo da razgovarate sa vašim ličnim konsultantom, već i da primate korisne savete u realnom vremenu.
 • Praksa. Praktičan rad predstavlja trgovanje na demo-računu, a kada budete stekli dovoljno znanja i samopouzdanja i ukoliko to želite, možete trgovati i na realnom računu tokom trajanja obuke. Glavna prednost časova praktične nastave leži u tome da nastavnik u svakom trenutku ima ispred sebe prikaz terminala za trgovanje svog učenika, a učeniku je takođe omogućeno da vidi šta u tom trenutku radi njegov mentor tj. da prati trgovinske poteze svog instruktora. Na taj način se ostvaruje interakcija između ličnog konsultanta (nastavnika) i polaznika kursa, što vežbe čini interesantnijim i značajno doprinosi njihovom kvalitetu.

Na taj način, celokupni nastavni proces vas ne ograničava na sticanje isključivo teorijskih znanja, već vam omogućuje sticanje jedinstvenog praktičnog iskustva. Pri tome, ne morate pohađati klasičnu nastavu u učionici, već možete sami izabrati mesto i vreme za učenje.

NIVOI OBUKE U KOMPANIJI TELETRADE

 • Prvi stepen. Početni nivo

  Nakon što odlučite da počnete sa obukom i pošaljete prijavu, biće vam dodeljen lični konsultant. Kao prvi korak, on će vam poslati nastavni materijal pomoću koga ćete se upoznati sa osnovnim pojmovima o finansijskim tržištima. Saznaćete odgovore na pitanja:

  • Šta su finansijska tržišta?
  • Ko su učenisnici na tržištu?
  • Kako i zašto oni trguju?
  • Zahvaljujući čemu se može zaraditi na finansijskim tržištima?

  Nakon upoznavanja sa osnovnim pojmovima, vi ćete putem Skype-a stupiti u kontakt sa vašim mentorom – konsultantom i postaviti mu pitanja o onome što ste videli ili pročitali.

 • Drugi stepen. Srednji nivo

  Ukoliko se nakon uspešno savladanog prvog stepena obuke, vaše interesovanje za finansijska tržišta povećalo, tada će vam konsultant poslati dodatne materijale, iz kojih ćete saznati mnogo više detalja o tome kako da zaradite na finansijskim tržištima. Na ovom nivou obuke, upoznaćete se sa strategijama za trgovanje, saznaćete koje sve vrste analize tržišta postoje i kako ih upotrebiti u cilju ostvarivanja profita.

  Ova faza obuke sadrži praktičnu nastavu. Otvorićete račun za trgovanje i uz pomoć svog mentora obaviti prve transakcije.

 • Treći stepen. Napredni nivo

  Nakon učenja i praktičnog rada na demo-računu, shvatili ste kako se zarađuje novac na finansijskim tržištima i spremni ste za naredni korak: otvaranje realnog računa u kompaniji TeleTrade. Konačno počinjete da zarađujete pravi novac.

  Vaš lični konsultant će vam i dalje pružati podršku. Pomoći će vam da usavršite svoje veštine i podignete trgovanje na viši nivo. Razradićete konkretne strategije za trgovanje koje ćete primenjivati u različitim tržišnim uslovima, upoznaćete se sa novim metodama analiza. Detaljno ćete analizirati primere iz prakse sa posebnim osvrtom na ponašanje trejdera u različitim okolnostima. Rezultat će biti vaša sposobnost da izgradite sopstveni sistem trgovanja, koji će vam doneti uspeh u radu na finansijskim tržištima. U tome će vam pomoći vaš lični konsultant, uzimajući u obzir vaš karakter i lične osobine, kako bi učinio da vaš rad na finansijskim tržištima preraste u pravo zadovoljstvo.

ŠTA DOBIJAM NAKON ZAVRŠETKA OBUKE?

Glavnu stvar ste već dobili – to su znanje i veštine pomoću kojih možete da zarađujete na finansijskim tržištima. Nakon završetka obuke, možete se i dalje oslanjati na savete i praktičnu pomoć konsultanta. On će biti uz vas sve dok traje vaša saradnja sa kompanijom TeleTrade.

CENA OBUKE

Uvodni deo (5 individualnih časova), bez obzira na nivo obuke, je potpuno besplatan. Za detaljnije informacije o troškovima obuke obratite se najbližem predstavništvu kompanije TeleTrade.

PRIJAVA ZA OBUKU

Besplatna obuka