Edukacija na FOREX

Kompanija TeleTrade poseduje odlične uslove za sprovođenje obuke za trgovanje na finansijskim tržištima. Programi obuke su prilagođeni slušaocima sa različitim stepenom znanja i poslovnim obavezama.
Obuku možete pohađati u nekom od obrazovnih centara kompanije, ili učenjem na daljinu – putem Interneta.

OBUKA U PREDSTAVNIŠTVU KOMPANIJEprijavi se na obuku

Pozivamo Vas da posetite najbliže predstavništvo kompanije TeleTrade i prijavite se za neki od mnogobrojnih kurseva. Glavna odlika naših programa obuke je njihova jednostavnost i dostupnost. U ličnoj komunikaciji sa nastavnikom dobićete odgovore na svako postavljeno pitanje.

Ukoliko se odlučite za obuku u nekoj od naših kancelarija, vi možete:

 • Dobiti konkretne savete od menadžera koji su i sami prošli obuku u kompaniji TeleTrade;
 • Realizovati individualnu obuku;
 • Istovremeno učiti teoriju i praktično trgovati;
 • Učestvovati na seminarima i master-časovima koje izvode naši vodeći eksperti i analitičari;
 • Svakodnevno se upoznavati sa situacijom na tržištu, uz obilje analitičkog materijala;
 • Samostalno i uspešno trgovati na finansijskim i berzanskim tržištima.

Početna obuka koja se ralizuje u našem predstavništu je besplatna i sastoji se iz pet predavanja. Nakon završetka uvodne teorijske obuke, možete pohađati praktičnu obuku u trajanju dve do tri nedelje. Ukoliko vas interesuju cene specijalističkih kurseva, viših nivoa obuke, seminara, radionica, master-časova itd., za više informacija obratite se najbližem TeleTrade predstavništvu.

detaljnije

OBUKA NA DALJINUprijavi se na obuku

Za sve one koji nemaju dovoljno vremena kako bi pohađali klasični vid obuke koja se sprovodi u predstavništvima kompanije, TeleTrade je pripremio program učenja na daljinu.

Ukoliko se odlučite za učenje na daljinu, vi dobijate:

 • Video snimke svih predavanja koje održavaju vodeći stručnjaci kompanije u oblasti trgovanja na finansijskim tržištima sa velikim ličnim iskustvom u trgovini;
 • Pravo da sami definišete vreme za konsultacije sa predavačima;
 • Mogućnost da sami izaberete mesto za učenje;
 • Stalnog ličnog savetnika za trgovinu na finansijskim tržištima (komunikacija putem Skype-a);
 • Mogućnost razmene informacija u realnom vremenu, posebno kada su u pitanju online konsultacije u vezi sa obavljanjem trgovinskih operacija.

Početni program obuke putem učenja na daljinu (osnovni kurs) obuhvata 5 časova. To je individualni kurs koji je namenjen početnicima, ali uvažava razlike u stepenu znanje i prilagođava se svakom slušaocu ponaosob. Informacije o ceni dodatnih kurseva možete dobiti u predstavništvu kompanije.

detaljnije

ZA POČETNIKE

Uvodni kurs možete pohađati nekom od predstavništava kompanije. Tu ćete saznati šta su to finansijska tržišta i kako se na njima može zaraditi. Kurs obuhvata i praktične vežbe. Početni kurs obuke u kompaniji TeleTrade je besplatan.

Početni kursevi omogućavaju svakom polazniku da dobiju potrebna znanja za rad na finansijskim tržištima.

ZA ISKUSNE TREJDERE

Proniknite u najveće tajne trgovanja na finansijkim tržištima. U tome će vam pomoći kursevi kompanije TeleTrade koji us namenjeni profesionalnim trejderima. Oni se realizuju na više načina: putem radionica, predavanja, seminara, u vidu master-časova ili kroz individualnu obuku.

Sve programe provode najuspešniji profesionalni trejderi kompanije TeleTrade.

 • Početni nivo obuke (za početnike)

  Uvodni kurs obuhvata pitanja kao što su:

  TEORIJA:

  • Pojam finansijskog tržišta;
  • Prednosti finansijskih tržišta u odnosu na druge oblike investicija;
  • Šta je potrebno za trgovinu na finansijskim tržištima;
  • Kako se formiraju devizni kursevi i kako se radi sa finansijskim instrumentima;
  • Kada treba ući na tržište radi obavljanja trgovinske operacije;
  • Kako smanjiti rizik i trgovati bez gubitaka;
  • Koje se metode koriste za analizu promena deviznih kurseva;
  • Kako maksimalno uvećati profit.

  PRAKSA

  Praktična obuka se sastoji iz određenih oblasti, kao što su:

  Na vežbama ćete ovladati osnovnim pojmovima koji čine trgovinu u praksi (o instrumentima, taktici i strategiji), tako što ćete ih neposredno koristiti na času. Takođe, možete samostalno primenjivati naučeno u praksi.

  Prednost praktične obuke (radionica) je u tome što se kroz praktičan rad pomaže slušaocu kursa da prevaziđe unutrašnju psihološku barijeru koja ga koči i ne dozvoljava mu da otpočne realnu trgovinu na finansijskim tržištima. Uz praktične veštine, budući trejderi imaju priliku da steknu sigurnost u sebe i u sopstvene mogućnosti, i veru da se kroz trgovinu finansijskim instrumentima mogu ostvariti značajni prihodi.

  Koje su prednosti uvodne obuke?

  Nakon završenog osnovnog kursa, a zatim i praktičnog dela, dobićete sertifikat o završenom kursu i ono što je najvažnije – znanje koje ćete moći da iskoristite kako biste započeli trgovanje na finansijskim tržištima.

  Za one koji žele da saznaju sve tajne zanata zvanog trgovina na finansijskim tržištima, kompanija TeleTrade organizuje i sprovodi dodatne master-časove na kojima se obrađuju usko specijalizovane teme i aspekti trgovanja na finansijskim tržištima. Više informacija možete dobiti na sajtu kompanije, ili nas posetite u najbližem predstavništvu kompanije.

  Ako planirate nastavak stručnog usavršavanja i želite da sistematski proučite sve pojedinosti trgovanja na finansijskim tržištima, kompanija TeleTrade vam nudi program profesionalne obuke.

 • Napredni nivo obuke (za iskusne trejdere)

  Ako želite da do najsitnijih detalja naučite kako se trguje na finansijskim tržištima, u tome će vam pomoći programi obuke kompanije TeleTrade namenjeni profesionalcima. U pitanju su različiti oblici obuke, kao što su master-časovi, seminari, individualni časovi itd. Sve programe obuke sprovode uspešni profesionalni trejderi.

  Napredna obuka obuhvata sledeće sadržaje:

  • Izučavanje strategija trgovanja najuspešnijih trejdera;
  • Detaljna analiza tržišna i izrada prognoza;
  • Razvoj i testiranje šema za trgovanje koje su već dokazane u praksi;
  • Razumevanje psihologije trgovanja i upravljanja kapitalom.

PRIJAVA ZA OBUKU

Besplatna obuka

VRSTE OBUKE

Obuka u kompaniji TeleTrade je prilagođena slušaocima sa različitim nivoom znanja i praktičnih navika u trgovanju na finansijskim tržištima. Nakon objavljenog intervjua, svakom slušaocu se pre početka obuke određuje početni nivo znanja, a zatim se pravi individualni program obuke.