Pretraga

Архив Новостей

Show:
29 Октобар 2018

Zimsko računanje vremena u Evropi se završava 28. oktobra 2018 godine.

10 Октобар 2018

Developer MetaTrader platforme za trgovanje, kompanija MetaQuotes, izdala je zvanično saopštenje u kome informiše svoje korisnike da će instalacijom nedavno obljavljenog oktobarskog ažuriranja Microsoft Windows 10 operativnog sistema sve prethodno sačuvane šifre učiniti nevalidnim. To je svakako nužan korak u cilju obezbeđivanja pune zaštite podataka korisnika, navodi se u saopštenju MetaQuotes-a.

24 Август 2018

Skrećemo Vam pažnju na promene u trgovini na CFD instrumente za 3. septembar 2018. zbog praznika rada u SAD-u.

24 Август 2018

Zbog letnjih bankarskih praznika u Velikoj Britaniji 27. avgusta 2018 biće zatvorene trgovinske seije CFD na indeks UK100.

22 Август 2018

Obaveštavamo vas, da je od 16. časova 22. avgusta 2018 godine obnovljena tgovina valutnim parovima sa turskom lirom USD/TRY i EUR/TRY.

13 Август 2018

Obaveštavamo vas da je zbog visoke volatilnosti kursa turske lira i odgovarajućih visokih rizika za kupce kompanija TeleTrade D.J. Ltd privremeno suspendovala poslove sa instrumentima USD \ TRY i EUR \ TRY.

25 Јул 2018

Od 30. jula 2018. godine biće povećani marginalni zahtevi za sledeće instrumente CFD na akcije i CFD na ETF do 20% (kreditna poluga 1:5)

28 Јун 2018

Obaveštavamo vas da će doći do promjene u vremenu trgovanja CFD instrumentima koje će se održati 3-4 jula 2018. godine - Dan nezavisnosti u SAD

20 Јун 2018

Od 19. juna 2018. godine, klijenti TeleTrade D.J. Ltd su dobili pristup novim CFD-ovima za kripto-valute.

05 Јун 2018

Poštovani korisnicii!

4. jun, 2018 kompanija TeleTrade je proširila spektar finansijskih instrumenata i dodala 6 novih CFD na zlato i srebro u odnosu na australijski dolar, švajcarski franak i britansku funtu.

Tako, danas možete koristiti za trgovinu XAUAUD, XAUCHF, XAUGBP, XAGAUD, XAGCHF i XAGGBP zajedn sa već postojećim XAGEUR, XAGUSD, XAUEUR, XAUUSD, XPDUSD, XPTUSD.

TeleTrade proširuje listu raspoloživih finansijskih instrumenata kako bi vašu trgovinu učinila najudobnijom i profitabilnijom.

TeleTrade

Pages

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2018. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore