Pretraga

Архив Новостей

Show:
14 Фебруар 2020

The TeleTrade team congratulates all lovers on Valentine's Day.

11 Фебруар 2020

Ovim putem vas obaveštavamo o izmenama u rasporedu trgovanja CFD instrumentima na dan 17. februar 2020. godine.

27 Јануар 2020

On 27 January 2020, the leaders of the second round of our TeleTrade's 25 contest were determined.

14 Јануар 2020

Ovim putem vas obaveštavamo o izmenama u rasporedu trgovanja CFD instrumentima na dan 20.01. 2020. godine, a u vezi sa praznikom u SAD - Dan Martina Lutera Kinga Jr.

23 Децембар 2019

Dana 14. i 15. decembra 2019. godine u malezijskim gradovima Miri i Kota Kinabalu, TeleTrade ekspert Husein Šabir je održao izuzetno značajne i posećene seminare za investitore.

23 Децембар 2019

Želimo Vam srećne božične i novogodišnje praznike!

23 Децембар 2019

TeleTrade obaveštava svoje klijente o izmeni termina realizacije trostrukog svopa za trgovinske instrumente tipa CFD-sirovine i CFD-indeksi.

23 Децембар 2019

Počev od 06. januara 2020. godine, stupa na snagu novi raspored trgovanja za pojedine CFD finansijske instrumente iz grupe CFD-Forex i CFD-Metali.

18 Децембар 2019

Ovim putem Vas obaveštavamo da će dana 26. decembra 2019. godine u 00:00 časova (GMT +2) biti izvršeno prebacivanje u "Close only" mod, što se odnosi na operacije trgovine sledećim indeksima i valutnim parovima.

18 Децембар 2019

Ovim putem Vas obaveštavamo o nastupajućim izmenama u rasporedu trgovinskih sesija za vreme božićnih i novogodišnjih praznika.

Pages

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2020. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore