Pretraga

Архив Новостей

Show:
12 Фебруар 2019

Obaveštavamo Vas da će 18. februara 2019. godine američke berze biti zatvorene, radi proslave federalnog državnog praznika - the Presidents’ Day.

16 Јануар 2019

Molimo Vas da se upoznate sa promenama satnice trgovine CFD instrumentima na dan 21. januar 2019. godine - Dan Martina Lutera Kinga u SAD.

14 Јануар 2019

Molimo Vas da obratite pažnju na to da će 15. januara 2019 godine biti održano izjašnjavanje Parlamenta Velike Britanije o prihvatanju plana premijerke Tereze Mej za izlazak iz EU (Brexit). Ovaj događaj može negativno uticati na likvidnost tržišta i sledstveno dovesti do rasta volatilnosti svih trgovinskih instrumenata, što bi bilo ispraćeno povećanjem spredova itd.

05 Јануар 2019
Korporacija Barrick je to već učinila na njujorškoj berzi, tako da se umesto dosadašnjeg simbola ABX koristi simbol GOLD. Imajući u vidu da je GOLD istovremeno i tiker simbol za Randgold American Depositary Shares, koji se kotiraju na NASDAQ berzi, počev od 07. januara 2019 godine, počećemo da koristimo novi simbol "GOLD.K" umesto "ABX". "ABX" će biti ukinut.
18 Децембар 2018

Molimo Vas da obratite pažnju na nastupajuće izmene u radu trgovinskih sesija za vreme božićnih i novogodišnjih praznika.

19 Новембар 2018

Obaveštavamo Vas da je 15. novembra došlo do podele (hardforka) kriptovalute Bitcoin Cash (BCH) na valute Bitcoin SV (BSV) i Bitcoin ABC (BAB).

19 Новембар 2018

Obaveštavamo Vas da će zbog Dana zahvalnosti u SAD, u periodu od 22. 11. do 23. 11. 2018 godine, nastupiti promene u satnici CFD trgovinskih sesija po sledećem.

29 Октобар 2018

Zimsko računanje vremena u Evropi se završava 28. oktobra 2018 godine.

10 Октобар 2018

Developer MetaTrader platforme za trgovanje, kompanija MetaQuotes, izdala je zvanično saopštenje u kome informiše svoje korisnike da će instalacijom nedavno obljavljenog oktobarskog ažuriranja Microsoft Windows 10 operativnog sistema sve prethodno sačuvane šifre učiniti nevalidnim. To je svakako nužan korak u cilju obezbeđivanja pune zaštite podataka korisnika, navodi se u saopštenju MetaQuotes-a.

24 Август 2018

Skrećemo Vam pažnju na promene u trgovini na CFD instrumente za 3. septembar 2018. zbog praznika rada u SAD-u.

Pages

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2019. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore