Архив новостей

25 August 2017

Poštovani klijenti!

Počev od 28 avgusta 2017 godine na računima Investitora biće omogućeno obavljanje trgovinskih operacija sa instrumentima iz sledećeh grupa: CFD na akcije, CFD na sirovine, CFD na indekse.

TeleTrade Tim

25 August 2017

Poštovani klijenti!

Kompanija TeleTrade usavršava uslugu „TeleTrade Invest“ i obaveštava Vas o izmenama termina i perioda u kojima će biti vršeno međusobno poravnanje između trejdera i investitora. Počev od septembra 2017 godine, poravnanje između investitora i trejdera korisnika servisa „TeleTrade Invest“ će biti vršeno jednom mesečno i to poslednje nedelje u mesecu.

Obratite pažnju na činjenicu da će uslovi poravnanja biti nepromenjeni u odsustvu otvorenih pozicija u trenutku izvršenja poravnanja.

S poštovanjem,

TeleTrade Tim

29 May 2017

Poštovani klijenti,

Obaveštavamo vas da će 5 juna 2017 godine, u vremenu od 00:00 do 01:00 (Server time), biti izvršene tehničke izmene u pogledu veličine ugovora određenih Forex instrumenata.

25 April 2017

Profit Point, u saradnji sa nezavisnim trejderom Vladimirom Veličkovićem, pokrenuo je novu uslugu pružanja sveobuhvatnog tumačenja tržišnih kretanja u analizama uživo koje se emituju na sajtu live-trading.net, ponedeljkom i sredom pre otvaranja Londonske berze, od 8h.

Analize treba da posluže kao bolje upoznavanje sa onim što trejderi mogu očekivati u dnevnom kretanju valutnih parova.

Kome je namenjen Master-čas?

22 February 2017

Poštovani klijenti,

Imajte na umu da će dana 20 februara 2017 godine, u periodu od 00:05:00 do 00:48:00 (Trading Platform Time), doći do prekida u radu servera (TeleTrade-Server i TeleTrade-NoDealingDesk) što će dovesti do prekida u kotiranju sledećih valutnih parova: EURUSD, GBPUSD, USDJPY, USDCAD, EURJPY, GBPCHF, CHFJPY, EURCAD, EURCHF, AUDNZD, EURNOK, EURAUD, EURNZD, EURSGD, GBPSGD, NZDSGD, USDDKK, USDSGD, GBPNZD, GBPAUD, USDZAR, GBPDKK, EURHUF, USDMXN, USDPLN, EURPLN, USDSEK, GBPSEK, EURSEK, USDNOK, GBPNOK, GBPCAD.

22 February 2017

Emocije znaju često da stanu na put ispravnom razmišljanju u trgovini na stranim finansijskim tržištima. To je sasvim logično, imajući u vidu da ishod trgovine može da bude veliki dobitak. Trejderi koji žele da prevaziđu ove emocionalne „zamke“, razvijaju mehaničke sisteme trgovine, gde se pozicije otvaraju samo po unapred određenim pravilima, bez obzira na subjektivni osećaj i trenutnu situaciju na berzi.

26 January 2017

Poštovani klijenti,

Od 30. januara 2017. godine, komisija će biti 0,1% - 0,1% od nominalne veličine poziciji koje budu otvorene - će se primenjivati na NDD računima za izvršavanje trgovinskih operacija na CFD na berzanske instrumente. Plivajući spred će biti smanjen za sve instrumente, što će omogućiti povoljinije trgovinske uslove za većinu instrumenata.

Srdačan pozdrav,

TeleTrade tim

26 January 2017

Poštovani klijenti,

Imajte na umu da će od 30. januara 2017. godine nivo Stop Out (prisilno zatvaranje otvorenih pozicija) biti 20% od margine. Uverite se unapred da li je marža dovoljna na vašem računu.

Srdačan pozdrav,

TeleTrade Tim

17 January 2017

Šta je cilj trejdera? Da zaradi. Da bi zaradio, mora da prognozira kako će se kretati finansijsko tržište. Ove godine, očekuje se veliki broj ekonomsko-političkih dešavanja koja će uticati na kretanje finansijskih instrumenata. U skladu sa tim, treba odrediti naše pozicije na berzi i izvući maksimum iz tržišta.

Kome je namenjen Master-čas?

23 December 2016

Dragi klijenti TeleTrade-a,
Obaveštavamo vas o promenama u rasporedu trgovanja za Novogodišnje i Božićne praznike 2016-2017

Promene u troginskim sesijama na CFD instrumentima od 23-30 decembra 2016  i  2. januar 2017

 

Pages