Pretraga

Novosti kompanije

Септембар 2019 20

Počev od 7. oktobra 2019. godine, izvršenje trgovinskih naredbi će se obavljati u Market Execution modu - važi za trgovinske račune tipa Standard

Poštovani klijenti,

Počev od 7. oktobra 2019. godine, izvršenje trgovinskih naredbi će se obavljati u Market Execution modu (tržišno izvršenje) umesto u dosadašnjem Instant Execution modu (tačno izvršenje). Ova promena važiće za trgovinske račune tipa Standard.

Market Execution mod predstavlja značajno povećanje brzine procesiranja i izvršenja trgovinskih naredbi, bez uticaja tržišnog kretanja na izdate naredbe, uz garantovane najbolje moguće cene izvršenja.

Kompanija TeleTrade se za navedenu promenu odlučila kako bi podržala nastupajuće promene u industriji, a u skladu sa zahtevima velikog broja trejdera koji koriste TeleTrade servise.

Market execution mod je već usvojen kao standard u mnogim brokerskim kompanijama, jer u mnogo većoj meri odgovara zahtevima moderne tehnologije upravljanja rizikom.

Kao što je poznato, naša kompanija teži da usluge koje pruža budu uvek na najvišem nivou.

Srdačan pozdrav,
Vaš Teletrade Tim

05 Dec 2019

Ovim putem Vas obaveštavamo da se počev od 02.12.2019. godine, u našoj ponudi nalaze i sledeći instrumenti

25 Nov 2019

Poštovani klijenti kompanije TeleTrade,

Ovim putem Vas obaveštavamo da će u periodu od 28. do 29. novembra 2019. godine doći do promene satnice u trgovini CFD instrumentima, a zbog državnog praznika u SAD, Dana zahvalnosti. 

 

Promena satnice trgovine CFD instrumentima za dan 28. novembar 2019. godine 

Instrumenti

Tiker

Vreme otvaranja sesije

20 Sep 2019

Počev od 7. oktobra 2019. godine, izvršenje trgovinskih naredbi će se obavljati u Market Execution modu (tržišno izvršenje) umesto u dosadašnjem Instant Execution modu (tačno izvršenje). Ova promena važiće za trgovinske račune tipa Standard.

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2019. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore