Pretraga

Novosti kompanije

Април 2019 18

Obaveštenje o održavanju NDD servera

Poštovani klijenti,

Obaveštavamo Vas o predstojećim radovima na tehničkom održavanju servera NoDealingDesk. Navedeni radovi će se obaviti u petak, 20.04. 2019. godine, u periodu od 19:00 do 23:00 časova (CEST - Central European Summer Time).

Tokom izvođenja radova na tehničkom održavanju, mogu se javiti kratkotrajni prekidi u vezi sa:

 • povezivanjem na trgovinske (demo i realne) račune putem terminala klijenta;
 • otvaranjem novih trgovinskih računa putem Lične stranice;
 • uplatom - isplatom sredstava putem Lične stranice.

Izvinjavamo se zbog mogućih neprijatnosti!

11 Jul 2019

Ovim putem Vas obaveštavamo da će počev od četvrtka, 11. jula 2019. godine, doći do izmene u rasporedu trgovinske sesije za CFD - US Shares instrumente.

27 Jun 2019

Kompanija DowDuPont Inc izvršila je razdvajanje na dve kompanije. Bivši Agriculture Division postaje zasebna kompanija pod imenom Corteva Inc., a ostatak menja ime u DuPont de Nemours, Inc. (“DuPont”).

25 Jun 2019

Poštovani klijenti Kompanije TeleTrade!

Ovim putem Vas obaveštavamo o promenama u satnici trgovinskih sesija za CFD instrumente koje će nastupiti 3. i 4. jula 2019. godine, a povodom Dana nezavisnosti - državnog praznika u SAD

Promena rasporeda trgovanja CFD instrumentima na dan 3. jul 2019 godine

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2019. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore