Pretraga

Novosti kompanije

Октобар 2018 29

Izmene trgovinskih sesija za trgovinu CFD instrumentima od 28. oktobra 2018 godine

Poštovani klijenti kompanije TeleTrade!

Zimsko računanje vremena u Evropi se završava 28. oktobra 2018 godine.

U SAD se zimsko računanje vremena završava 4. novembra 2018 godine.

Po okončanju letnjeg računanja vremena u Evropi i SAD, nastupiće promene u trgovinskim sesijama za CFD instrumente.

Podešavanje instrumenata će biti objavljeni na sajtu u Uslovima trgovanja.

TeleTrade Vam želi uspešnu trgovinu!

12 Feb 2019

Obaveštavamo Vas da će 18. februara 2019. godine američke berze biti zatvorene, radi proslave federalnog državnog praznika - the Presidents’ Day.

16 Jan 2019

Molimo Vas da se upoznate sa promenama satnice trgovine CFD instrumentima na dan 21. januar 2019. godine - Dan Martina Lutera Kinga u SAD.

14 Jan 2019

Molimo Vas da obratite pažnju na to da će 15. januara 2019 godine biti održano izjašnjavanje Parlamenta Velike Britanije o prihvatanju plana premijerke Tereze Mej za izlazak iz EU (Brexit). Ovaj događaj može negativno uticati na likvidnost tržišta i sledstveno dovesti do rasta volatilnosti svih trgovinskih instrumenata, što bi bilo ispraćeno povećanjem spredova itd.

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2019. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore