Pretraga

Novosti kompanije

Октобар 2018 10

Ažuriranje operativnog sistema Windows od 10. oktobar 2018. poništava memorisane lozinke u MetaTrader-u - obaveštava MetaQuotes

Developer MetaTrader platforme za trgovanje, kompanija MetaQuotes, izdala je zvanično saopštenje u kome informiše svoje korisnike da će instalacijom nedavno obljavljenog oktobarskog ažuriranja Microsoft Windows 10 operativnog sistema sve prethodno sačuvane šifre učiniti nevalidnim. To je svakako nužan korak u cilju obezbeđivanja pune zaštite podataka korisnika, navodi se u saopštenju MetaQuotes-a.

“2. oktobra kompanija Microsoft je zvanično objavila drugo veliko ažuriranje svog operativnog sistema – Windows 10 October 2018 Update (version 1809). Nakon instalacije, konfiguracija i ključevi za enkripciju biće promenjeni, kao što se dešava i kod instalacije nove verzije Windows OS.

U cilju zaštite podataka, platforma MetaTrader je povezana sa operativnim sistemom i hardverom računara na koji je instalirana. Na taj način, u slučaju krađe podataka sa platforme, lopov-haker neće moći da se poveže sa serverom koristeći prethodno sačuvane račune.

Nažalost, instalacija oktobarskog ažuriranja Windoows 10 operativnog sistema za posledicu ima da sve šifre sa trgovinskih i menadžerskih računa koje su prethodno sačuvane na računaru, postanu nevažeće. Stoga Vas molimo da imate tu činjenicu na umu i da sve šifre sačuvate na sigurnom mestu, kako biste imali pristup platformi nakon ažuriranja operativnog sistema.

Pored samog resetovanja šifri, promena ključeva za enkripciju učiniće nemogućim pokretanje instaliranih aplikacija sa tržišta i zahtevaće novu aktivaciju, jer su svi proizvodi povezani sa operativnim sistemom. Mi smo već dodali po jednu aktivaciju za svaki kupljeni proizvod, kao što je to učinjeno ranije prilikom aprilskog ažuriranja operativnog sistema Windows 10. Stoga niko od kupaca na Tržištu neće izgubiti aktivaciju nakon instalacije Windows 10 October 2018 Update-a.

22 May 2019

Molimo Vas da se upoznate sa promenama u rasporedu trgovinskih sesija koje nastupaju dana 27. maja 2019. godine, a zbog državnog praznika u SAD, Dana sećanja.

30 Apr 2019

Ovim putem Vas obaveštavamo da je prvi ponedeljak u maju neradni dan u Velikoj Britaniji, te će banke biti zatvorene.

Sa tim u vezi, dana 06. 05. 2019. godine, neće biti moguća trgovina CFD indeksom UK100.

Kompanija TeleTrade

18 Apr 2019

Obaveštavamo Vas o predstojećim radovima na tehničkom održavanju servera NoDealingDesk.

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2019. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore