Pretraga

Novosti kompanije

Мај 2018 04

Kompanija-tvorac MetaTrader platforme upozorava na potrebu da sačuvate lozinke za pristup nalozima nakon ažuriranja Windowsa

Poštovani klijenti!

Kompanija MetaQuotes, tvorac platforme MetaTrader , upozorava da pre nego što instalirate sledeću veliku nadogradnju Windows (Windows 10 April 2018 Update) operativnog sistema, treba da sačuvate lozinke za pristup platformi trgovanja na bezbednom mestu. Ova opreznost će vam omogućiti da lako pristupite računima na trgovačkoj platformi MetaTrader nakon ažuriranja Windows operativnog sistema.

30. aprila 2018, Microsoft je zvanično objavio ažuriranje za Windows 10 April 2018 Update. Ažuriranje modifikuje konfiguracijske i ključeve za šifrovanje, kao i kada instalirate novi Windows OS.

Jer zbog maksimalne zaštite podataka korisnika trejding platforma koristi vezu za operativni sistem i hardver računara na kome je instaliran, tako da će sve lozinke sačuvane na računaru za račune trejding platforme postati nevažeće. Instaliranje ažuriranja Windows Update 10 April 2018 će resetovati lozinke.

"Niko od kupaca Market-a neće izgubiti svoju aktivaciju nakon nadogradnje na Windows 10 April 2018 Update", objavljeno od strane MetaQuotes.

19 Nov 2018

Obaveštavamo Vas da je 15. novembra došlo do podele (hardforka) kriptovalute Bitcoin Cash (BCH) na valute Bitcoin SV (BSV) i Bitcoin ABC (BAB).

19 Nov 2018

Obaveštavamo Vas da će zbog Dana zahvalnosti u SAD, u periodu od 22. 11. do 23. 11. 2018 godine, nastupiti promene u satnici CFD trgovinskih sesija po sledećem.

29 Oct 2018

Zimsko računanje vremena u Evropi se završava 28. oktobra 2018 godine.

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2018. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore