Pretraga

Novosti kompanije

Септембар 2017 22

Analitički materijali kompanije TeleTrade od sada dostupni i na Viber-u

TeleTrade je pokrenuo informacioni kanal na aplikaciji Viber

Informaciono-analitički sektor kompanije TeleTrade svojim klijentima pruža svakodnevni pregled tržišta i materijala: izbor važnih događaja sa kajrona Dow Jones agencije, obaveštenja i rejtinge u realnom vremenu, linkove ka video-pregledima vodećih analitičara i valutnih stratega kompanije. U pauzama između objavljivanja makroekonomskih pokazatelja u Americi, Evropi, Aziji, klijenti mogu da pročitaju osnovne teze govora odgovornih lica centralnih banaka širom sveta.

Po mišljenju g. Petra Puškareva, šefa Tima analitičara kompanije TeleTrade, u pregledu se nalazi sve što je tokom dana potrebno trejderu ili investitoru kako bi stekli potpunu sliku o aktuelnim trendovima, o tome koja valuta ima najveće šanse da ojača, koja će početi da slabi ili da promeni pravac kretanja itd.

„Vrednost mobilnog analitičkog kanala, bilo da je u pitanju Viber ili Telegram, se ogleda u tome da vas praktično sprečava da propustite neku vest ili događaj koji je jako važan. Osim toga, ako aktivno trgujete, preporučujem vam sledeću opciju – da izvšite podešavanje trgovinskog terminala MetaTrader tako da vam omogući zvučnu signalizaciju na smartfonu u slučaju da se cena spusti ispod ili popne iznad „kontrolnog nivoa“ koji ste odredili. Tako ćete biti obavešteni o tržnim kretanjima i moći ćete da trenutno reagujete“ – savetuje Petar Puškarev.

Povezivanje sa kanalom možete izvršiti preko sledećeg linka.

Detaljna instrukcija za TeleTrade Viber

13 Aug 2018

Obaveštavamo vas da je zbog visoke volatilnosti kursa turske lira i odgovarajućih visokih rizika za kupce kompanija TeleTrade D.J. Ltd privremeno suspendovala poslove sa instrumentima USD \ TRY i EUR \ TRY.

25 Jul 2018

Od 30. jula 2018. godine biće povećani marginalni zahtevi za sledeće instrumente CFD na akcije i CFD na ETF do 20% (kreditna poluga 1:5)

28 Jun 2018

Obaveštavamo vas da će doći do promjene u vremenu trgovanja CFD instrumentima koje će se održati 3-4 jula 2018. godine - Dan nezavisnosti u SAD

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2018. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore