Vesti

September 2017 22

Analitički materijali kompanije TeleTrade od sada dostupni i na Viber-u

TeleTrade je pokrenuo informacioni kanal na aplikaciji Viber

Informaciono-analitički sektor kompanije TeleTrade svojim klijentima pruža svakodnevni pregled tržišta i materijala: izbor važnih događaja sa kajrona Dow Jones agencije, obaveštenja i rejtinge u realnom vremenu, linkove ka video-pregledima vodećih analitičara i valutnih stratega kompanije. U pauzama između objavljivanja makroekonomskih pokazatelja u Americi, Evropi, Aziji, klijenti mogu da pročitaju osnovne teze govora odgovornih lica centralnih banaka širom sveta.

Po mišljenju g. Petra Puškareva, šefa Tima analitičara kompanije TeleTrade, u pregledu se nalazi sve što je tokom dana potrebno trejderu ili investitoru kako bi stekli potpunu sliku o aktuelnim trendovima, o tome koja valuta ima najveće šanse da ojača, koja će početi da slabi ili da promeni pravac kretanja itd.

„Vrednost mobilnog analitičkog kanala, bilo da je u pitanju Viber ili Telegram, se ogleda u tome da vas praktično sprečava da propustite neku vest ili događaj koji je jako važan. Osim toga, ako aktivno trgujete, preporučujem vam sledeću opciju – da izvšite podešavanje trgovinskog terminala MetaTrader tako da vam omogući zvučnu signalizaciju na smartfonu u slučaju da se cena spusti ispod ili popne iznad „kontrolnog nivoa“ koji ste odredili. Tako ćete biti obavešteni o tržnim kretanjima i moći ćete da trenutno reagujete“ – savetuje Petar Puškarev.

Povezivanje sa kanalom možete izvršiti preko sledećeg linka.

Detaljna instrukcija za TeleTrade Viber