Pretraga

Novosti TeleTrade

Октобар 2018 29

Izmene trgovinskih sesija za trgovinu CFD instrumentima od 28. oktobra 2018 godine

Poštovani klijenti kompanije TeleTrade!

Zimsko računanje vremena u Evropi se završava 28. oktobra 2018 godine.

U SAD se zimsko računanje vremena završava 4. novembra 2018 godine.

Po okončanju letnjeg računanja vremena u Evropi i SAD, nastupiće promene u trgovinskim sesijama za CFD instrumente.

Podešavanje instrumenata će biti objavljeni na sajtu u Uslovima trgovanja.

TeleTrade Vam želi uspešnu trgovinu!

29 Oct 2018

Zimsko računanje vremena u Evropi se završava 28. oktobra 2018 godine.

10 Oct 2018

Developer MetaTrader platforme za trgovanje, kompanija MetaQuotes, izdala je zvanično saopštenje u kome informiše svoje korisnike da će instalacijom nedavno obljavljenog oktobarskog ažuriranja Microsoft Windows 10 operativnog sistema sve prethodno sačuvane šifre učiniti nevalidnim. To je svakako nužan korak u cilju obezbeđivanja pune zaštite podataka korisnika, navodi se u saopštenju MetaQuotes-a.

24 Aug 2018

Skrećemo Vam pažnju na promene u trgovini na CFD instrumente za 3. septembar 2018. zbog praznika rada u SAD-u.

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, TeleTrade koristi kolačiće. Nastavkom pregleda sajta teletrade-dj.rs. slažete se sa korišćenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

 • © 2000-2018. Sva prava zadržana.

  This site is managed by Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Sve informacije koje su objavljene na ovom sajtu ne predstavljaju osnovu za donošenje investicionih odluka, već imaju isključivo informativni karakter.

 • Učešće Kompanije TeleTrade u regulatornim telima. HK TeleTrade posebnu pažnju poklanja razvoju regulative u poslovanju na finansijskim tržištima. Mi smo zainteresovani za izgradnju visokokvalitetnog zakonodavnog okvira, uz obezbeđivanje maksimalnog konfora za rad našim klijentima u zemlji.

  TeleTrade je jedan od osnivača regulatorne neprofitne organizacije, poznate pod nazivom „Regulatorni centar za berzanske instrumente i tehnologiju“, a takođe je član Komisije za regulisanje odnosa učesnika na finansijskim tržištima.

 • Upozorenje o rizicima. Trgovina na finansijskim tržištima (posebno tzv. marginalna trgovina) pruža velike mogućnosti i dozvoljava investitorima da ostvare izuzetno veliku dobit, ali takva mogućnost je direktno povezana sa potencijalno visokim rizicima. Dakle, pre nego što se upustite u donošenje konkretnih investicionih odluka, trebate pažljivo razmotriti prihvatljivost takvih trgovinskih operacija sa stanovišta raspoloživih finansijskih sredstava i nivoa znanja koje posedujete.

 • Politika privatnosti.
  Upotreba podataka: za potpuno ili delimično korišćenje informacija sa sajta i linkova Kompanije TeleTrade neophodna je dozvola izvora informacija. Korišćenje materijala putem interneta je dozvoljeno isključivo putem hiperlikova sa sajta teletrade-dj.rs. Automatski uvoz materijala je zabranjen.

  Sva pitanja vezana za korišćenje materijala objavljenih na našem sajtu možete postaviti PR službi Kompanije TeleTrade.

 • bankarski
  transferi

Служба технической поддержки:
8-800-200-31-00, support@teletrade-dj.com

 • Онлайн-консультация
 • Заказать звонок
 • Написать письмо
Poveži se sa nama
Zakaži
uzvratni poziv
Gore