Vesti

September 2017 22

Analitički materijali kompanije TeleTrade od sada dostupni i na Viber-u

TeleTrade je pokrenuo informacioni kanal na aplikaciji Viber

Informaciono-analitički sektor kompanije TeleTrade svojim klijentima pruža svakodnevni pregled tržišta i materijala: izbor važnih događaja sa kajrona Dow Jones agencije, obaveštenja i rejtinge u realnom vremenu, linkove ka video-pregledima vodećih analitičara i valutnih stratega kompanije. U pauzama između objavljivanja makroekonomskih pokazatelja u Americi, Evropi, Aziji, klijenti mogu da pročitaju osnovne teze govora odgovornih lica centralnih banaka širom sveta.

Po mišljenju g. Petra Puškareva, šefa Tima analitičara kompanije TeleTrade, u pregledu se nalazi sve što je tokom dana potrebno trejderu ili investitoru kako bi stekli potpunu sliku o aktuelnim trendovima, o tome koja valuta ima najveće šanse da ojača, koja će početi da slabi ili da promeni pravac kretanja itd.

„Vrednost mobilnog analitičkog kanala, bilo da je u pitanju Viber ili Telegram, se ogleda u tome da vas praktično sprečava da propustite neku vest ili događaj koji je jako važan. Osim toga, ako aktivno trgujete, preporučujem vam sledeću opciju – da izvšite podešavanje trgovinskog terminala MetaTrader tako da vam omogući zvučnu signalizaciju na smartfonu u slučaju da se cena spusti ispod ili popne iznad „kontrolnog nivoa“ koji ste odredili. Tako ćete biti obavešteni o tržnim kretanjima i moći ćete da trenutno reagujete“ – savetuje Petar Puškarev.

Povezivanje sa kanalom možete izvršiti preko sledećeg linka.

Detaljna instrukcija za TeleTrade Viber

 • 20 Dec 2017

  Brokerska kompanija TeleTrade i fudbalski klub Barnli, ovosezonsko otkrovenje Premijer lige, obaveštavaju javnost da su postigli sporazum o partnerstvu kojim je predviđeno da kompanija TeleTrade postane zvanični Forex Trading sponzor fudbalskog kluba Barnli.

 • 19 Dec 2017

  Poštovani klijenti kompanije TeleTrade,

  Imajte na umu da će vreme trgovanja tokom Božićnih i Novogodišnjih praznika biti promjeno. Trgovinske sesije biće zatvorene 25. decembra 2017., 1. januara i 8. januara 2018.godine.  Dana 26. decembra 2017. godine, trgovinska sesija otvara se u 12:00 (UTC + 2) za sve instrumente, izuzev CFD-a na EUR50, FRA40, GER30, UK100. Od 27. do 29. decembra 2017. godine primenjuje se redovan raspored trgovanja. 2. januara 2018. godine trgovanje se otvara u 12:00 (UTC + 2) za sve instrumente, osim USDRUB. Vreme trgovanja za USDRUB, Forek instrument, biće zatvoreno 2. i 8. januara 2018. godine.

  Pored toga, takođe uzmite u obzir ranije zatvaranje na Londonskoj berzi 22. i 29. decembra 2017.

  TeleTrade vam želi srećan Božić i sretnu Novu godinu! I želimo vam uspešne pozicije!

   

 • 05 Dec 2017

  Počev od 5 decembra 2017 godine, kompanija TeleTrade svojim klijentima nudi mogućnost kupovine CFD ugovora na berzanskim investicionim fondovima (ETF, Exchange Traded Funds) američke finansijske korporacije Standard & Poor’s Financial Services LLC, sa kreditnom polugom u razmeri 1:20.

 • 28 Nov 2017

  Poštovani klijenti,

  27.11.2017. godine Kompanija TeleTrade proširuje listu CFD instrumenata, koji se baziraju na kriptovalutama.

 • 16 Nov 2017

  Poštovani klijenti!

  Drago nam je da vas obavestimo , da je od 15. novembra 2017. godine naša kompanija proširila spisak instrumenta CFD na akcije. Već danas su oni dostupni za trgovinu.

  Sa potpunim spiskom instrumenta se možete upoznati na sajtu u odgovrajućem odeljku.

 • 01 Nov 2017

  Poštovani klijenti,

  29. oktobra 2017. godine iz tehničkih razloga, između investitora i trgovaca nije postojalo međusobno poravnanje u okviru usluge "Sinhrona trgovina" na računima tipa Standard.

  Da bi zaštitili interese klijenata ovog projekta, sledeće uzajamno poravnanje na računima Standard izvršiće se u nedelju, 5. novembra 2017. godine.

   

  S poštovanjem
  Tim TeleTrade-a