Vesti

September 2017 22

Analitički materijali kompanije TeleTrade od sada dostupni i na Viber-u

TeleTrade je pokrenuo informacioni kanal na aplikaciji Viber

Informaciono-analitički sektor kompanije TeleTrade svojim klijentima pruža svakodnevni pregled tržišta i materijala: izbor važnih događaja sa kajrona Dow Jones agencije, obaveštenja i rejtinge u realnom vremenu, linkove ka video-pregledima vodećih analitičara i valutnih stratega kompanije. U pauzama između objavljivanja makroekonomskih pokazatelja u Americi, Evropi, Aziji, klijenti mogu da pročitaju osnovne teze govora odgovornih lica centralnih banaka širom sveta.

Po mišljenju g. Petra Puškareva, šefa Tima analitičara kompanije TeleTrade, u pregledu se nalazi sve što je tokom dana potrebno trejderu ili investitoru kako bi stekli potpunu sliku o aktuelnim trendovima, o tome koja valuta ima najveće šanse da ojača, koja će početi da slabi ili da promeni pravac kretanja itd.

„Vrednost mobilnog analitičkog kanala, bilo da je u pitanju Viber ili Telegram, se ogleda u tome da vas praktično sprečava da propustite neku vest ili događaj koji je jako važan. Osim toga, ako aktivno trgujete, preporučujem vam sledeću opciju – da izvšite podešavanje trgovinskog terminala MetaTrader tako da vam omogući zvučnu signalizaciju na smartfonu u slučaju da se cena spusti ispod ili popne iznad „kontrolnog nivoa“ koji ste odredili. Tako ćete biti obavešteni o tržnim kretanjima i moći ćete da trenutno reagujete“ – savetuje Petar Puškarev.

Povezivanje sa kanalom možete izvršiti preko sledećeg linka.

Detaljna instrukcija za TeleTrade Viber

 • 22 Sep 2017
  Analitički materijali kompanije TeleTrade od sada dostupni i na Viber-u

  TeleTrade je pokrenuo informacioni kanal na aplikaciji Viber

 • 25 Aug 2017

  Poštovani klijenti!

  Počev od 28 avgusta 2017 godine na računima Investitora biće omogućeno obavljanje trgovinskih operacija sa instrumentima iz sledećeh grupa: CFD na akcije, CFD na sirovine, CFD na indekse.

  TeleTrade Tim

 • 25 Aug 2017

  Poštovani klijenti!

  Kompanija TeleTrade usavršava uslugu „TeleTrade Invest“ i obaveštava Vas o izmenama termina i perioda u kojima će biti vršeno međusobno poravnanje između trejdera i investitora. Počev od septembra 2017 godine, poravnanje između investitora i trejdera korisnika servisa „TeleTrade Invest“ će biti vršeno jednom mesečno i to poslednje nedelje u mesecu.

  Obratite pažnju na činjenicu da će uslovi poravnanja biti nepromenjeni u odsustvu otvorenih pozicija u trenutku izvršenja poravnanja.

  S poštovanjem,

  TeleTrade Tim

 • 29 May 2017

  Poštovani klijenti,

  Obaveštavamo vas da će 5 juna 2017 godine, u vremenu od 00:00 do 01:00 (Server time), biti izvršene tehničke izmene u pogledu veličine ugovora određenih Forex instrumenata.

 • 25 Apr 2017

  Profit Point, u saradnji sa nezavisnim trejderom Vladimirom Veličkovićem, pokrenuo je novu uslugu pružanja sveobuhvatnog tumačenja tržišnih kretanja u analizama uživo koje se emituju na sajtu live-trading.net, ponedeljkom i sredom pre otvaranja Londonske berze, od 8h.

  Analize treba da posluže kao bolje upoznavanje sa onim što trejderi mogu očekivati u dnevnom kretanju valutnih parova.

  Kome je namenjen Master-čas?

 • 22 Feb 2017

  Poštovani klijenti,

  Imajte na umu da će dana 20 februara 2017 godine, u periodu od 00:05:00 do 00:48:00 (Trading Platform Time), doći do prekida u radu servera (TeleTrade-Server i TeleTrade-NoDealingDesk) što će dovesti do prekida u kotiranju sledećih valutnih parova: EURUSD, GBPUSD, USDJPY, USDCAD, EURJPY, GBPCHF, CHFJPY, EURCAD, EURCHF, AUDNZD, EURNOK, EURAUD, EURNZD, EURSGD, GBPSGD, NZDSGD, USDDKK, USDSGD, GBPNZD, GBPAUD, USDZAR, GBPDKK, EURHUF, USDMXN, USDPLN, EURPLN, USDSEK, GBPSEK, EURSEK, USDNOK, GBPNOK, GBPCAD.